Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrzesniowaaa

Czy jemu jeszcze zależy?

Polecane posty

Historia jest dosyć długa. Znamy się już coś około 3 lat i w zasadzi nasi znajomi twierdzą, że od zawsze coś pomiędzy nami "iskrzyło". Od kilku miesięcy zaczeliśmy troche poważniej rozmawiać, czasami widywać się itd. Wszystko to bardzo długo się ciągnie i nie ukrywam, że jest to raczej moja wina. Nie do końca wiedziałam czego chce. Raz na jednej z imprez kiedy siedzieliśmy razem gdzieś z dala od wszystkich (nie ma co też udawać, że oboje nie byliśmy całkiem trzeźwi) pocałowaliśmy się. Następnego dnia on chciał o tym pogadać, ale ja powiedziałam, że porzebuje troche czasu, żeby to wszystko przemyśleć.Wiem, że od jakiegoś czasu ma dosyć dobre kontakty (jak dla mnie aż zbyt dobre) z jedną z koleżanek. Zastanawia mnie czy on robi to żebym była zazdrosna. Jeżeli tak to chyba podziałało, bo zdecydowałam się na tą rozmowe i ustaliliśmy kiedy się spotkamy, ale musiałam odwołać to, bo wypadło mi coś ważnego. Parę dni później zaproponowałam inny termin i on zogdził się, ale tym razem to on odwołał spotkanie. Od jakiegoś czasu nasz kontakt jest dosyć słaby. Czasami widze go jak rozmawia z tą dziewczyną. Oczywiście my też rozmwaiamy, ale to już nie jest to co kiedyś. Wydaje mi się, że nie powinnam proponować kolejnego terminu spotkania, skoro ostatnio to on je odwołał, poza tym nie jestem już taka pewna czy on chce tej rozmowy i czy w ogóle jeszcze mu zależy. Myślicie że za długo czekałam? Przestało mu zależeć? I najważniejsze, co moge zrobić, żeby to naprawić? Prosze pomóżcie :(

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
3 lata i żadnych konkretów ? No cóż, po paru zdaniach ciężko coś wnosić o 3 latach życia dwójki ludzi, ale gdyby chciał to już dawno byś wiedziała, że mu zależy, a nie miała wątpliwości, czy on chce rozmawiać. O czym niby ? Nic przecież nie wydarzyło się, ... i to przez 3 lata ....

Gość gość
Namysłów to fajne miasto poczytaj sobie o nim

Gość gość
Posłuchaj, wydaje mi się że facet jest jakiś taki "nadwrażliwy" na swoim punkcie. Jak Ty odwołałaś to on też, no bardzo śmieszne. Tacy faceci nigdy nie rokują dobrze. Zawsze jak go coś zaboli, to nie będzie umiała się normalnie zachować.