Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jaki sposób mam dbać o swoją przyszłą żonę, zeby nigdy mnie nie zostawila ?

Polecane posty

Gość gość

Niedługo będę się żenić i chciałbym sie zapytać co mam robic żebym sie nigdy żonie nie znudził i żeby mnie nie zostawila dla innego ? Bardzo ją kocham i szczerze ciężko mi sobie wyobrazić życie bez niej.

Gość gość
To proste. Pamiętaj o specjalnych okazjach, kupuj kwiaty bez powodu albo małe i niedrogie prezenty bez powodu. Mów jej codziennie że ją kochasz i praw jej komplementy. Zawsze znjdź moment żebyście byli sami i niekoniecznie żeby te chwile i momenty były zakończonem seksem. Nie wszystkie kobiety to nimfomanki. Większość lubi być po prostu przytulaną bez obaw że facet zmierza do seksu i dlatego tak się zachowuje.

Gość gość
Rób jej często minetę

Gość gość
Wiesz nie każdy lubi lizać śledzie

Gość gość
Kochaj ja i dawaj jej dowody milosci. Nie przestawaj kupowac jej kwiatow bez okazji, zabierac na kolacje, do teatru, badz caly czas tak samo czuly. Nie pozwol by w wasze zycie wdarla sie rutyna, taka ze tylko siedzicie w domu itd. No i wbrew pozorom bardzo wazny jest seks. Nie przestawajcie tego robic, i nie badz egoista. Zaspokajaj ja. Jesli ma jakies pragnienia i fantazje to je spelniaj. Urozmaicajcie swoje zycie seksualne, niech seks bedzie dla niej satysfakcjonujacy. Bo jesli nie bedzie odczuwac przyjemnosci, nie dasz jejj orgazmu, to ona z tesknoty za orgazmem moze chciec cie zdradzic albo odejdzie w poszukiwaniu lepszego. Tak niestety dziala ten swiat, ze seks potrafi zniszczyc kazdy zwiazek. Ale kiedy sie o seks dba, to potrafi tez zwiazek umacniac

Gość gość
09:37 Ale chyba zwykły seks, a nie oralny ? Skąd wiesz, że autor lubi śledzie ?