Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeznaczenie

Polecane posty

Gość gość

Kobietki, po co się starać o względy mężczyzny? A może by tak usiąść i poczekać aż odnajdzie nas ten jedyny? Wierzycie w przeznaczenie i w to, że miłość przychodzi nagle i od razu wiadomo, że to jest to?

Gość gość
Nie jestem kobitka ale tez wierze w przeznaczenie...i wierze ze te dwie osoby predzej czy pozniej trafiaja na siebie chociarz ciezko w to zazwyczaj wierzyc...

Gość gość
Jestem facetem, jestem z miłością swojego życia i... w życiu nie uwierzyłbym w przeznaczenie. Szanse na to że trafisz na osobę dla której będziesz idealna i dla której Ty jesteś idealna, poznasz ją i nie zepchniesz do przyjaciół jest w granicach błędu statystycznego. Dlaczego tak uważam? 21 lat chciałem poznać "drugą połówkę", nie udało się. Potem poznałem dziewczynę która różniła się ode mnie wszystkim, w wielu sprawach się nie zgadzaliśmy/zgadzamy, jednocześnie oboje widzieliśmy w drugiej osobie cechy, które nam imponowały. Podjęliśmy świadomą decyzję, że chcemy spróbować, zawsze o wszystkim szczerze rozmawiać, nawet jeśli są to rzeczy które mogą się drugiej stronie nie spodobać i przede wszystkim, zawsze starać się zrozumieć co powoduje że druga strona myśli tak, a nie inaczej. I tak jesteśmy prawie rok w związku

Gość gość
To sie jeszcze zdziwisz...i mowi to facet ktory jest po dlugoletnim malzenstwie i nigdy nie szukal drugiej polowki a znalazl ja w nieodpowiednim momencie.Poprostu samo sie stalo...i nie mow mi o statystykach bo los nie podlega statystyce...uwazaj zebys nie zbudowal czegos co jak sie zawali to cie tak przygniecie ze nie bedziesz w stanie sie podniesc...powodzenia ;)

Gość gość
Przeznaczenie istnieje! Bylem raz na imprezie dla bogatych a ja biedny jestem i bzyknolem 4 dziewczyny ktore mialy juz chlopakow biznesmenow a ja zarabialem 1,2tys zl zbierajac zlom,puszki. One potem zostaly kochankami moimi i teraz jestem bogaty ja.

Gość gość
gość dziś Pogadamy za 3 lata czy ta Twoja miłość życia nadal będzie miłością życia. Teraz macie obje różowe okulary za sprawa hormonów szczęścia.

Gość gość
po co szukac kobiete i pchac sie w sidla, skoro to kobiety zyskuja to lepiej jak one sie wysila w szukaniu milosci