Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZawiedzionyZnowu

Niestety

Polecane posty

Gość gość
Z ciekawosci, to po co kazali robic zonie bete? Bete hcg sprawdza czy jest ciaza? To po co robic to przed zabiegiem? W ktorym dniu cyklu odbyl sie transfer? Pamietasz moze?

Gość ZawiedzionyZnowu
Biorę Androvit cały czas, bo po nim najbardziej poprawiły mi się wyniki z tych wszystkich leków. Fajnie czyta się że komuś się udało mimo że też mieli złe wyniki. To daje jakoś nadzieję, chociaż na dzień dzisiejszy trudno o bycie optymista. Przechodziłem tą drogę , lekarze, różne leki, dieta, badania. Wreszcie padło InVitro. Mam nadzieje że Wy aż tak daleko nie będziecie musieli iść :) Tego Wam życze :)

Gość gość
suplementy dla facetów brałeś ? wielu to pomaga no i jeszcze opcja leczenia u androloga, słyszałam że jest coś takiego jak żylaki powrózków nasiennych, po korekcji niektórym parametry się poprawiają może są jeszcze inne opcje dla Was

Gość gość
Obawiam sie, ze jednak bedziemy korzystac z tej metody;) po tylu mieisacach naturalnych staran nie wierze zbytnio w naturalny cud;)

Gość ZawiedzionyZnowu
Byłem badany na wszystkie sposobny i wychodziło że wszystko u mnie jest ok.

Gość ZawiedzionyZnowu
gość dziś zatem przede wszystkim wytrwałości życzę :)

Gość gość
oj, zdziwiłbyś się, moja gin, z kliniki niepłodności, mówiła mi o parze, którą prowadziła: para zrobiła wszystkie badania potrzebne do in vitro i w miesiąc przed procedurą zaszła naturalnie :-) inna z kolei miała totalnie niedrożne jajowody, nie szło ich udrożnić, też zakwalifikowana do in vitro i też niespodzianka naturalna :-)

Gość ZawiedzionyZnowu
My nikomu o tym -nawet rodzinie - nie mówiliśmy o tym że mamy problemy. Jesteśmy z tym sami. Z naszego wyboru, ale powiem Wam że fajnie tak pogadać, popisać raczej , nawet z kimś nieznajomym. Jest trochę łatwiej to dziś przeżyć. A od rana było ciężko, było bardzo ciężko.

Gość gość
mi udało sie pierwsze invitro ,mialam tylko jedno zaplodnione jajeczko i jest roczna coreczka piekna i zdrowa:)powodzenia

Gość gość
aha dodam ze leczenie mezczyzn to starta czasu i peniędzy,jezeli jest złe lub bardzo złe nasienie to żadne tabletki tego Nie poprawia,wiem cos o tym bo sami bylismy tak naiwni ze faszerowalismy sie wszystkim co sie dalo.i w kocu zabieg dał nam upragnione dziecko(7 lat staran)

Gość ZawiedzionyZnowu
Mogę wiedzieć ile mieliście transferów zanim się udało?

Gość gość
jeden jedyny transfer,z mrozonego zarodka(mrozony dlatego ze mialam male komplikacje i nie moglam miec transferu po paru dniach,metoda icsi,nieplodnosc meska.niczego sie nie spodziewałam poszłam normalnie do pracy( fizycznej)

Gość gość
klinika szczecin ;0

Gość gość
U nas udalo się po 4 in vitro z krio transferu. Tez słabe nasienie. Nacinana była otoczka zarodka a żona przed transferem leki rozrządzające krew brała , estrofem i lutinus.

Gość ZawiedzionyZnowu
No nie jest lepiej, ba jest chyba gorzej.