Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niesmaczny podryw

Polecane posty

Gość gość

Czesc , mam 24 lata i chlopaka z ktorym planuje slub ,w grupie jego znajomych jest K ,z ktorym moj trenuje i z ktorym kiedys zamienilam kilka zdan ,niestety ostatnio jak bylam na wspolnej imprezie K rzucil w moja strone teksty typu co ty robisz ze swoim ,ja bym sie lepiej Toba zajal ,marnujesz z nim tylko czas ..ucielam rozmowe i myslalam ,ze spoko cos mu chwilowo odbilo ,niestety on zaczal mnie bombardowac smsami (wzial numer od mojego niby w razie czego jesli nie bedzie sie mogl do niego dodzwonic :O ) ja nie odpisuje nie reaguje ,ale meczy mnie to czuje sie jakbym ukrywala cos przed moim ,tak jakbym ja byla winna ?wiem ,ze to glupie ale czuje sie jakos niekomfortowo ,czy ktos byl w podobnej sytuacji ?

Gość rosa na szkle
Pokaż chłopakowi te esm-y.

Gość gość
no to porozmawiaj z tym swoim, w końcu to nie Twoja wina, że obcy facet do Ciebie zarywa. Niech Twój facet coś z tym zrobi. Nie zdziwiłabym się gdyby to nie był "test" Twojego faceta na wierność ;)

Gość gość
Macie racje pokaze mu dzisiaj ..

Gość gość
ale sié cackasz,ja jak kogos nie chce to najpierw delikatnie że nie jestem zainteresowana,a potem zwykłe s********j,a jakieś złe słowo o moim to zobaczyłby agresje moją

Gość gość
a co byś mi taka agresją uczyniła? Jakbyś ryj na mnie otworzyła to od razu z liścia, ja się z takimi jak ty nie patyczkuję...

Gość gość
kretyn:-) to bym Ci uczyniła że stwierdziłbyś że lepiej mnie omijać a nie podrywać,widzisz sam jak podrywać kogoś kogo chciałeś uderzyć,na tym to polega łosiu

Gość gość
Tu autorka rozmawialam,pokazalam smsy I byl w szoku tym bardziej ze tamten ma zone i malutkie dziecko ..ma z nim pogadac,dzieki za wszystkie porady .