Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Instytut Bielenda Kraków Biskupia

Polecane posty

Gość gość

Cześć, poszukuję opinii na temat Instytutu Bielendy w Krakowie? Mam zamiar poddać sie zabiegowi Body Jet właśnie tam..cena dość kusząca, konkurencyjna.. Czy ktoś był klientem tej kliniki? Z góry dzięki!

Gość gość
tak, robiłam zabieg liposukcji w Bielendzie, jest ok skoro cena jest atrakcyjna -rób !

Gość gość
Ja robilam bodajzs 3 lata temu. Ogolem robilam rozne odsysania w 3 roznyxh miejscach i Bielanda byla najlepsza - zarowno cenowo, jak i przypadku efektu

Gość gość
Witam, Ja miałam tam zabieg u dr Bartosza Ziółkowskiego. Jestem bardzo zadowolona, szczerze polecam:-) Nie jest to przyjemny zabieg, ale pozbyłam się dużych kompleksów dzięki niemu. Bardzo szybko wszystko sie zagoiło dzięki zabiegom karboksyterapii po zabiegu. Ogólnie miła atmosfera i 100% zaangażowania ze strony kliniki. Pozdrawiam

Gość gość
Witam, robiłam zabieg Body Jet u dr Mierzwińskiego. Jestem zadowolona. Instytut ma teraz dwa nowe gabinety na miare chirurgii. Polecam.

Gość gość
Ja byłam poprawić usta po poprzednim salonie. Fachowcy z Bielendy uratowali mnie!! Super efekt! Przy okazji wzięłam się w końcu za swoją cerę i wykonałam peeling kwasem. Jestem gładziuteńka!!