Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasze niemowlaki zloza zyczenia na dzien Babci i Dziadka? Doradzcie

Polecane posty

Gość gość

Hehe, pytanie niedoslowne. Mamy niemowlat czy bedziecie w imieniu swoich dzieci skladac zyczenia baciom i dziadkom? Pewnie tak... ja kiedys tez tak robilam... Natomiast doradzcie mi prosze: mam 2 starszych dzieci, obecnie sa na wyjezdzie bez nas, zadzwonia na pewno do jednych i drugich dziadkow z zyczeniami. Natomiast zastanawiam sie czy ja tez powinnam w imieniu najmlodszej (kilkumiesiecznej) pociechy skladac zyczenia dziadkom. Przyznam, ze srednio mam ochote, tym bardzeij, ze nie uslyszalam w swoje urodziny zyczen od mojej mamy.. Co byscie zrobili??

Gość gość
tylko dziecko mówiące składało życzenia, ja nie dzwoniłam w imieniu niemowlaka

Gość gość
W imieniu niemowlaka? Pierwsze słyszę.

Gość gość
a ja zadzwonię, zwłaszcza że to pierwszy Dzień Babci i Dziadka, a my jesteśmy daleko

Gość gość
Ja dzwoniłam w imieniu niemowlaka. Ale jeżeli Twoje starsze dzieci zadzwonią i złożą życzenia, to wydaje mi się, że Ty nie musisz. Jak nie masz ochoty, to po co. Zresztą dzeci mogą powiedzieć, że życzenia sa też od najmłodszego.

Gość gość
Przecież to jest bez sensu, żeby "w imieniu" niemowlaka składać. Dziadkowie są dziadkami tylko dla tego dziecka, nie dla mnie, dla mnie pozostają rodzicami i w dniu Matki czy Ojca otrzymują życzenia.

Gość gość
ja bym nie dzwoniła to zupełnie bezsensu. Jak dziecko potrafi sklecać zdania to to już jakiś sens zaczyna powoli mieć

Gość gość
Haha... Mój złoży takie "eeeee eeeee buuuuu buuuuu eeeee". A serio to ja prawie codziennie rozmawiam z mamą, więc przy okazji powiem "wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Babci", ale tak po prostu a nie że od niemowlaka. To samo z moim tatą.