Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eskat

Stosunek przerywany w dni plodne

Polecane posty

Gość eskat

Cześć wszystkim. Czy ktoras z Pan zaszła w ciążę po stosunku przerywanym? Liczę, ze nam się udało bo jakoś samoistnie nie możemy zdecydować się na 2 dziecko a chcielibyśmy kolejne. Jestem 2 dni przed @ i mam nadzieję, ze nic się nie pojawi.

Gość gość
Zawsze się może udać, ale nie nastawiałabym się jakoś na to.

Gość gość
Szansa jest, sama jestem najlepszym przykładem, a wątpiłam że to możliwe

Gość gość
Męża spytaj. Jeśli jest taką łajzą że nie wie, to prawdopodobieństwo jest pół na pół.

Gość eskat
Wciąż czekam na pojawienie się @. Dziś jest 30 dzień cyklu. Bóle jajników mam jak przed miesiączka, ale zobaczymy co będzie :)

Gość gość
szczerze mowiac ciaza ze stosunku przerywanego- nikle szanse...

Gość gość
Nikłe szanse? Jasne! Jestem najlepszym przykładem że można. Stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie.

Gość gość
jak chcesz dziecko to po co przerywany? żeby mówic ze z wpadki? ile masz lat 15?

Gość gość
bez sensu albo sie bzykajcie normalnie albo uwazajcie zachowujecie sie niedojrzale

Gość eskat
Co jest niedojrzalego w uprawianiu seksu przerywanego w sytuacji kiedy chcesz mieć dziecka? Mamy Synka i dlatego nie spinamy się w kwestii drugiego dziecka tylko zdajemy na los :) Oboje pracujemy, mamy mieszkanie. Synuś ma 4 latka. Za rok zamierzalismy zacząć się starać, ale myślę, ze wcześniej może nam się udać i tyle. @ dalej brak. Pozdrawiam życzliwych :)

Gość eskat
Dalej brak @

Gość gość
nie lepiej zebyscie współżyli do końca z podejsciem "co będzie to będzie"? albo przemyslcie dobrze sprawę dziecka i zdecydujcie się na nie na 100% wtedy bierz kwas foliowy i celujcie w owulacje. bez problemu wyznaczysz ją sobie mikroskopem owulacyjnym np afrodytą.

Gość gość
Eskat i co udało się? Jestem w takiej samej sytuacji, ciekawe jak się u ciebie skończyło :) :)

Gość gość
W dni plodne stosunek przerywany?nie znasz antykoncepcji,gdy nie chcesz dziecka?

Gość gość
no przeciez przed samym wyskoczeniem,w plynie są już plemniki.Ludzie,ogarnijcie sie,zero wiedzy nt.fizjologii. Nie można te 2-3 dni wytrzymać bez seksu jak nie lubisz gumek tylko pieprzyć sie jak zwierzęta w rui?!