Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okłamał mnie i poszedł balować.

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj moj chłopak opowiadał najpierw ze idzie z jednym typkiem na narty pozniej ze na narty z drugim typkiem, pozniej ze z tym drugim jedzie na kulig a po kuligu ognisko by sie ogrzać i do domu. Wydało mi sie to dziwne , bo ze mna nigdy na sanki nie chciał isc.(ma 24 lata a ja prawie 18). Potem wracalam do domu z tańców, mama do niego zadzwoniła czy jest ze mna i słyszała duzo muzyki, a potem nie odbierał z godzine telefonu, moze nie słyszał. Po godzinie oddzwonil ze skończyli jeździć na sankach i idą zrobic ognisko ktore okazało sie impreza do 1 w nocy. Jestem bardzo zła bo jestem pewna ze nie była żadnego kuligu tylko impreza. Nie rozumiem tylko jednego. Ja lubie imprezy, ale niechodze bo on nigdy nie chce ze mna isc. Nie rozumiem czemu nie zaproponował mi pójścia, tylko kłamał. Moze chciał pobawić sie z innymi d****i? Najlepsze ze ja gdybym mogła isc to nakrótko albo i wcale bo szkoła na drugi dzien i pewnie powiedzialabym mu lec baw sie dobrze, a tak przed znajomymi zrobił ze mnie kretynke ze faceci po 24+ idą na kulig i poszedł sie swietnie bawic. Ze mna nie chce wyjsc na imprezę powiedział ze na moje urodziny nie przyjdzie (18). A sam ma długi alimenty nie stać go by mnie gdzies zabrać, ale to chociaz mogł mnie na ognisko wziąć. Ale po co z dziewczyna:)) barzo mnie to boli zawiódł mnie, czy moze wierzycie mu w ten kulig ? Ze mna to tylko siedzi w domu i ogląda telewizje ktorej nie lubie. Wygarnialam mu wczoraj w SMS to mowil nie rób problemu uspokoj sie i nawet napisał "zaczynasz mnie irytować". Nie wiem czy isc sie z nim dzis spotkać. Dzwonił rano mowil ze przyjdzie po mnie a napisał mi SMS ze idzie kumplowi meble pomoc przy przeprowadzce. I ze spotkam sie z nim pozniej jesli mam wgl ochote. Zranił mnie, ośmieszył przed znajomymi i nie rozumiem czemu nie chciał mnie wziąć i wolał kłamać, ja zawsze mu proponuje..

Gość gość
Ma alimenty, długi? Dziecko, co Ty z nim robisz? Nie zabrał Cię na impreze, bo pewnie bawił się z innymi dziewczynami, otwórz oczy.

Gość gość
Albo z dzw sie bawił albo trawkę palił a wie ze nie lubie. Nie wiem czy isc z nim gadac.

Gość gość
Z dzwikami się bawił, tzn z innymi dziewczynami? Nie wyzywaj ich od dziwek, bo to TWÓJ facet, ma być Tobie wierny, nie z nimi jesteś w związku. Trawke palił? Gdzie Ty masz oczy dziecko? MAsz dopiero 18 lat, a już masz faceta z długami, alimentami i do tego ćpającego i kłamiącego, no idealny kandydat na partnera.

Gość gość
Daj sobie z nim spokoj zawczasu poki na dobre sie nie zabójałas. Napewno na boku ma inne laski,jeszcze alimenty placi,w co ty dziewczyno sie pakujesz,zdesperowana jakas jestes . Twoje dorosle zycie dopiero sie zaczyna i korzystaj z tego ale w madry sposób. Znajdz sobie fajnego chlopaka w swoim wieku.

Gość gość
kocham go od trzech lat, ciezko mi odejsc, a nie potrafie mu juz zaufać, pierwszy raz mnie okłamał, nigdy nie chodzil na imprezy. nie dzi*wki tylko d*upy tam bylo :)

Gość gość
Nie wiem jak dobrać slowa, jak mu wygarnąć.

daj sobie z nim spokój, chyba że nie masz szacunku do siebie i nie przeszkadza ci takie traktowanie