Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie , teraz dobrze sie bawi

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny, pisze tu, bo rozpacz i ból jaki ogarnął mnie po rozstaniu jest nie do zniesienia. Mężczyzna mojego życia , zostawił mnie po 2,5 roku. Czuje , ze moje życie straciło sens, wiem ze jeśli nie z nim to z nikim innym nie bede szczęśliwa. Mimo tego, jaki był. Nieraz krzyczał, mowil niemile słowa , wybierał kolegów , mimo ze umawialiśmy sie na spotkania. Nieraz było tak, ze nie widzielismy sie 3 dni, umówiliśmy sie na 4 , zadzwonił kolega i oczywiście spotkanie nieaktualne. Dodam, ze jest to osoba która bardzo lubi alkohol, wyjechalismy na sylwestra do Zakopanego , na 4 dni, wszystkie te dni od rana do wieczora pił, w 5 dniu wróciliśmy do domu, wyszedł z kolegami znów sie napic.. Powiedziałam zeby ograniczył alkohol, powiedział ze tego nie zrobi i nie widzi nic w tym złego ze tyle pije. Ok.. Było dobrze miedzy nami , nie kłóciliśmy sie , mówili mi każdego dnia jak bardzo mnie kocha , jaka jestem ważna . Byłam szczęśliwa i robiłam wszystko zeby był zadowolony, pomagałam mu we wszystkim ile mogłam, nie doceniał. Dwa tygodnie temu, zaczął mowić ze ma dziwne odczucia i ze dziwnie sie czuje.. Ze sie pogubił . Dzień po tym jak mowil mi jaka jestem ważna i jak bardzo mnie kocha , zostawił mnie . Po prostu, powiedział ze chce byc sam , ze tego potrzebuje . Mowil ze sie uwolnił i jest szczęśliwy. I nie pojawi sie juz w moim życiu. Ja sie załamałam, płacze od rana do wieczora , obwiniam sie o wszystko . A on , wychodzi ze znajomymi, dobrze sie bawi , pije i nie odczuwa żadnego smutku, jednym słowem ma wyjeb*ne. Powiem wam, ze zrobił tak po 1,5 roku, była podobna sytuacja , ale po miesiącu płakał i mowil ze żałuje. Nie wiem, dać mu czas i sie z nim spotkać ? Porozmawiać ? Czy odpuścić ? Bardzo go kocham i mi na nim zależy mimo wszystko .

Gość gość
Nie wiem jak cie nazwać ty pusta głupia babo. Skąd wy się bierzecie? Jak on ma cie szanować jak sama tego nie robisz??? Wszystko robiłaś dla niego, byłaś dobra bla bla bla rzygać się chce. Miej swoją godnosc, swoje zdanie. Faceci nie cierpią takich kobiet jak ty

Gość gość
zostaw go dziewczyno i znajdz takiego co sam będzie o cb zabiegał! osaczylas go on juz ma twój zakrzywiony obraz myślę tez , że po prostu on jest typem singla, założę się , że wczęsnie rozpoczął współżycie tacy ludzie nie potrafią zbudować związku najczęściej, odpusc sb teraz jest ciężko ale za kilka miesięcy cio przejdzie!@

Gość gość
To czemu mowi ze mnie kocha , ze jestem najważniejsza a na kolejny dzień mnie zostawia ?

Gość gość
ty sobie lepiej zadaj pytanie czemu on wie ze może robic co chce, może mowic co chce i chlac ile chce- może po prostu ma ciebie w d/u/p/ie gada co mu slina na jezyk przyniesie, ty się ciesz ze ni drobilas się z nim dziecka i uciekaj gdzie pieprz rosnie, nie masz innego zycia tylko to patologiczne?

Gość gość
15.50 co za ignorant. Dziewczyna cierpi a ty piszesz takie rzeczy :O autorko,jaki ten d**ek ma kontakt z matka?

Gość gość
moim zdaniem ten gość miał racje autorka to głupia baba i tyle związek to dwie osoby a nie jedna a on chce się jeszcze pobawić

Gość gość
U niego w rodzinie tez sie pije , głownie boli mnie to najbardziej , ze dzień przed rozstaniem mowil jak bardzo mnie kocha i jaki jest szczęśliwy , a na drugi dzień co? Ja piepr*e. Dwa lata to dla mnie długo, w dodatku mój pierwszy chłopak a ja jego pierwsza dziewczyna. Jestem załamana, a on dobrze sie bawi. Sądzicie, ze dojdzie to do niego czy raczej nie ?

Gość gość
NIE SŁOWA, A CZYNY. pamiętaj dziewczyno, mówić można wiele... mi faceci obiecywali złote góry, czego to ja się w życiu nie nasłuchałam... zgodnie z tym, co mówili to powinnam już mieć kilku mężów, gromadkę dzieci i kilka domów ;) oceniając faceta należy zatkać sobie uszy, za to mieć oczy szeroko otwarte. pewnie jesteś jeszcze młodziutka, rozumiem, że cierpisz, ale powiem Ci jedno - NIE WARTO.

Gość gość
Ja ciagle liczę na to , ze sie wybawi wyszaleje , przemyśli i sie odezwie . Wiem , ze mie bede szczęśliwa , jeśli go nie bedzie.

Gość płacz idiotko płacz
kur....., skąd się biorą takie tępe dzidy? samiec alfa a tępa idiotka, czyli związek idealny, buahahahaha

Gość gość
mi też jeden taki obiecał 500 zł na dziecko, a perę lat temu obiecał mi 3 miliony mieszkań, i co?

Gość gość
przecież ta tępa dzida nie jest niczym dziwnym. Miliony kobiet są takie; to wszystkie idiotki, które wiążą się z pijakami, damskimi bokserami itp. Które codzień kończą z obitą mordą, ale przecież misio kocha i mówi, że to ostatni raz. Nie jesteś ani odrobinę wyjątkowa; kolejna idiotka bez szcunku dla siebie, z zerową samooceną uczepiona męskich portek za wszelką cenę. Zdradzę ci tajemnicę; następny będzie taki sam, i następny też. Wy się nigdy nie zmieniacie i same marnujecie swoje życia. A takie typy podświadomie znajdują laski twojego pokroju. Psychologia już dawno opisała ten schemat...

Gość gość
Autorko zostaw kontakt do siebie np załóż jakieś nowe gg, pogadamy jak cywilizowani ludzie. Miałem bardzo podobną sytuację więc mogę na ten temat się wypowiedzieć.

Gość gość
Nie wierze ze po dwóch latach ma tal to wszystko w d***e , czytałam ze kolesie na poczatku czuja wolność ale dopiero pozniej to do nich dochodzi , moze teraz tez tak bedzie . I nie musicie na mnie naskakiwać , jaka to głupia jestem no to mi wcale nie pomaga .

Gość gość
Mozesz napisać do mnie na e mail : klaudiaa9@onet.pl

Gość gość
Nie gniewaj się, ale piszący wcześniej mają rację. Sama, na swoje życzenie chcesz zmarnować sobie życie. Teraz bardzo kochasz. A pomyślałaś jak będzie ono wyglądało za kilka lat? Wypalisz się szybko i staniesz się kobietą alkoholika. Pomyślałaś jakie życie chcesz zafundować swoim dzieciom. Facet kocha tylko siebie, a Tobie mówi to co chcesz usłyszeć w danej chwili, bo akurat jest mu tak wygodnie, bo akurat ma ochotę na seks, obiad czy święty spokój.