Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy składa się wnioski o przyjęcie dziecka do przedszkola?

Polecane posty

Gość gość

Mój syn we wrześniu skończy 3latka i chce go zapisać

Gość gość
Zadzwoń do przedszkola i zapytaj. U nas do marca.

Gość gość
od marca

Gość gość
A u mnie moja droga juz nie ma miejsc od dwoch tygodni a jest dopiero styczen.Wiec moje dziecko nie pojdzie do przedszkola w tym roku,moze od stycznia 2017!A to dlatego,ze szesciolatki zostaja,wiec nasze trzylatki maja mniejsze szanse.Zalezy tez skad jestes.Np.na moim osiedlu,ktore jest z reszta najwieksze w miescie,wiekszosc to mlodzi ludzie,nigdzie juz nie ma miejsc(mam na mysli panstwowe i niepubliczne) a znajoma mieszka na starym osiedlu i nie miala klopotu z przyjeciem.

Gość gość
Byłam i Pani w sekretariacie powiedziała że od marca w zeszłym roku moja znajoma oddawala córkę I mówiła że w styczniu skladala wniosek dlatego pytam jak u was Mieszkam na wsi przedszkole gminne A jak to teraz jest?trzeba zaznaczyć na ile godz dziecko będzie zostawalo-co zaznaczyć? co jest lepiej widziane przez rozpatrujacych wnioski?

Gość gość
Jak najwięcej godzin. Wnioski u nas od marca sie składa.

Gość gość
Ok.zaznaczę jak najwięcej, choć syn nie musityle zostawać dziewczyny,a jak będę go odbierac wczesniej -podejrzewam ,że będzie płakał na początku, to mogą robic problem?Że zapisalam na pelne godziny a zabieram np po 6godz?

Gość gość
W tym roku dzięki PISowi o miejscach w przedszkolach dla 3-latków można pomarzyć. 6-latki nie idą do szkół = nie będzie nowych przyjęć.

Gość gość
Przecież jest rekrutacja elektroniczna, od marca. Jakie od stycznia? Chyba że prywatnie.

Gość gość
No i dobrze ze 6 latki moga zostać w przedszkolu . Przynajmniej teraz rodzice decydują o sowim dziecku a nie obcy ludzie . U nas w mieście rekrutacja zaczyna sie w kwietniu .

Gość gość
Od marca a juz w styczniu nie ma miejsc?Moze nie wprowadzaj w blad,bo jak widzisz w roznych miastach,przedszkolach jest roznie.