Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie faceta Co o tym myślicie

Polecane posty

Gość gość

Poznałam fajnego faceta. Przystojniak, wysportowany i w ogóle. Umówiliśmy się na 2 randki, po czym jak to bywa on zamilkł. Pisałam do niego jeszcze smsy , ale nie odpisywał. Na fejscie się odezwał może z raz ale też z mojej inicjatywy i koniec. Po dwóch miesiącach zaczął wysyłać smsy co słychać. Nie odpisywałam. Słał jej co tydzień, tym razem ja nie odpisywałam, bo już miałam dość. Nie chciał wtedy to do widzenia - będzie następny. Tyle,że teraz on nie odpuszcza i bez przerwy pisze. Kiedy nie odpisuję to dzwoni i chce się nagle spotkać. Powiedziałbym nawet , że jest natrętny. Mnie już przeszło to zauroczenie a jego chyba nagle olśniło. Faceci , zawsze tak macie? Nie możecie normalnie się umawiać jak kobieta chce , tylko zawsze po czasie? Co tak wam się nagle przypomina?

Gość gość
"tylko jak kobieta chce" y****a szmato to nie koncert życzeń plugawa kurfo

Gość gość
był zajęty inną, a że mu nie wyszło to przyczepił się do Ciebie, aż do momentu, gdy znajdzie następną, wtedy znowu bedzie wobec Ciebie obojetny

proste: w tamtym czasie inna laska bardziej go interesowała, widocznie nie wyszło i teraz piszę do ciebie

Gość gość
Widać poznał inną a teraz kiedy dostał kopala w d***la przypomniał sobie o tobie, odpuść sobie dziada bo za jakiś czas będzie to samo.

Gość gość
pewnie wtedy miał jeszcze inną dziewczynę na rzeczy, ale mu nie wypaliło i sobie przypomniał o tobie

Gość rosa na szkle
Byłaś kołem zapasowym.

Gość gość
Jak wyżej. Po prostu jesteś druga opcja. Zablokuj go

Gość gość
Ale o to chodzi, że on nie zakończył znajomości bo nie daje teraz spokoju. Jak można go zablokować na fejsie i telefonie?