Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napiszę Ci profesjonalne CV lub LM (pracuję w HR i rekrutuje ludzi)

Polecane posty

Gość gość
Podeslałam temat do US. Mam nadzieję, że masz założona działalność. :)

Gość gość
Haha sama 2 tygodnie temu nie mialas pracy i normalnej znalezc nie moglas wiec poszlas na staz za pare stow, bo jestes gratisowym prAcownikiem :) Prawdziwi specjalisci na staz nie ida, bo ich z miejsca normalnie do roboty biora. Po drugie porzadna firma normalnie placi ludziom a nie robi rekrutacje na staz :D

Gość gość
Skoro potrafisz napisać takie świetne cv to czemu sama siedzisz na gównianym stażu i szukasz chałtur na kafe zamiast znaleźć SAMA SOBIE jakąś dobrze płatną pracę?

Gość gość
ja tez jutro zglosze do US autorke:P a co? bedzie sobie dorabiala za friko:D P.S na c/h/u/j/ piekarzowi kreatywne CV? Piszesz autorko takie bzdury, ze brak slow:O W dodatku won gowniaro do szkoly, bo robisz bledy tak podstawowe, ze piekarz umarlby ze wstydu dajac CV napisane przez ciebie

Gość gość
Podesłałam temat do US- gratuluje :) Ciebie chętnie prześwietlą :) poza tym proponuje przeczytać o kwocie wolnej od podatku :) widać, że nikt z was nie wie co to korpo :) nie oczekuje tego nawet:)

Gość gość
hehehe ludzie :) tępaki z kafe! spece od zycia :) jak zglaszasz anonimowy donos to nikt go nie czyta nawet :) a jak sie nawet podpiszesz prawdziwymi danymi, to donos sprawdza się tylko gdy są ku temu przesłanki :) żona pracuje to sie wie :)

Gość gość
21.30 - haha racja! Musiała korzystać z pomocy UP, tak by dalej bezrobotem była 21.31 - co do piekarza to racja, na piekarzy jest duże zapotrzebowanie, to ciężka praca i na nocki też, wymagająca wiedzy, doświadczenia. Piekarz to przejdzie parę piekarni, popyta i zaraz robotę znajdzie. Za ponad 2 tys a nie za parę stów ze stażu :D Bo piekarza stać na porządną dobrze płatną robotę, bo ma fach w ręku

Gość gość
twoja zona to chyba w biedronie pracuje:D Napisalam donos na wlascicela mieszkania, ktore kiedys wynajmowalam i wyobraz sobie, ze sie tym zainteresowali. Mimo tego ze kase do lapska bral a nie na konto. Oj widac, ze pan z US nie mial doczynienia nigdy

Gość gość
hahahah oplułam komputer ze śmiechu :) gdybym ja mój staż dostała z urzedu to bym ich po nogach całowała :) musiałam przejść roczne konkursy :)

Gość gość
Roczny kurs by iść na staż za parę stów? O ludzieeee. Szkoda, że Tobie nikt nie napisał porządnego CV rok temu

Gość gość
no to teraz czeka cie konkurs z urzedem skarbowym:D Powodzenia analfabetko:D

Gość gość
hahaha donos na właściciela mieszkania :) pierwsza nadworna polska donosicielka :) pewnie srałaś się po nogach i podpisywałaś gdzie da, żeby ci oddał denną kaucję i tylko dlatego wezwali mu pewnie upomnienie :) idiotka jesteś :0 tyle zawisci w jednym czlowieku :) podejrzwam, ze masz 80 kg, 155 wzrostu i łysego męza co ***** inne po kątach, dlatego jesteś podłą s u k ą :)

Gość gość
ile jadu jest w ludziach :) a same jestescie komunistkami, ktore pracują gdzies w sklepach za 1200 zeta i żerują na mezach, o ile ich macie :) zazdroscicie, ze mloda dziewuszka sie rozwija. pewnie ma 20 pare lat, a wy stare rapszle z rozepchanymi c*****ami po 50 pare :)

Gość gość
ja też mam 50+ i ja jestem za rozwojem młodych :) i nie dogryzam im i nie zazdroszczę :)

Gość gość
no cóż, są ludzie i ludziska :) cieszę się, jeżeli dzięki mi jakieś nudzące się panie mają trochę zajęcia :) moze sie nwet podwartościowały, że mają umowę o pracę (za niskie stawki), a ja na razie jestem tylko stażystką i to w korpo,ktora produkuje większość ich leków, ktore łykają :)

Gość gość
ciekawe jakie wykształcenie macie - kobiety, któe tak donosicie :) magistry z wyzszej szkoly c***a i muja sie nie licza :) z poltechniki radomskiej tez :P

Gość gość
Czemu zakładasz, że umowę na niskie stawki? Im większy staż pracy , doświadczenie, tym więcej się zarabia

Gość gość
zależy kto ma jakie ambicje :) podejrzewam, że Wasze - wieksze stawki, na pewno nie są tak wysokie jak beda moje zarobki po rocznym stażu, a nie 20-letnim :)

Gość gość
o donosówa nie skomentowała- poszła pisać donos :) albo zadbać o siebie :)

Gość gość
"proste CV dla osoby z zawodem (np. piekarz" Dobry piekarz nie potrzebuje żadnego CV, przynajmniej u nas w Polsce B. Może w Warszawie jest inaczej? Jak ktoś umie upiec chleb to pracę ma od ręki, po jednym dniu próbnym i nikt CV nie wymaga. W sumie jakby taki piekarz przyszedł do piekarni z "siwi od hijarowca" to pewnie pracodawca by tego nie zrozumiał ;)

Gość gość
jakby taki piekarz z konkretnym fachem w ręku poszedł z CV i LM to by go chyba wyśmiali :D Piekarz nie ma problemu z robotą, bo dobrą robotę wykonuje, coś wytwarza, a nie przyjmuje ludzi do pracy. Jakie dobro społeczne wytwarza autorka?

Niestety Autorka nie ma zbyt wielkiej wiedzy o pisaniu CV. Kreatywne CV jest mile widziane u artystow i marketingowcow. Piekarzowi, stolarzowi, hydraulikowi jest zbedne, a czasem wrecz moze zaszkodzic. Jesli ktos ma naprawde problemy z CV, znajdzcie mnie na Kafe - pomoge na miare mojej nie-HRowej :P wiedzy. Za free. Ale tylko doradze - nie napisze za Ciebie...

Gość gość
Heh, autorko masz konkurencję, i to bardziej kompetentą i bezinteresowną :)

Gość gość
Hej. U mnie w mieście poszukują śmieciarzy. Jak profesjonalnie napisać list motywacyjny?

Gość gość
A na sprzątacza psich odchodów?