Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotność doprowadza mnie do rozpaczy. .

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam 26 lat i jestem sama, ostatniego chłopaka miałam jakieś 5lat temu, a od tamtej pory nic. Próbowałam kogoś poznać, ale mi się nie udało, chodzę na siłownię sama, na obiad do restauracji sama, do kina nawet tez sama. Od czterech lat mieszkam za granicą, praktycznie wszystkie znajomości ze szkoły itp się urwaly, teraz każdy ma swoją rodzinę, mam tylko tych znajomych co poznałam za granicą ale to też. .cześć zjedzie do Polski, cześć się wyprowadzi itp i tak to wygląda. Przejezdzam długie trasy samochodem, jak coś mi się zepsuje, coś trzeba załatwić to tez robie sama. Raz na rok podróżuje bo stwierdziłam, że coś mi się od życia należy ale to też sama... kiedyś miałam nawet założone konto na portalu randkowym, fajnie mi się pisało ale jak przyszło do spotkania w realu to masakra słyszałam tylko no to się rozbieraj. .wiec zwatpilam w to, jak przychodzę z pracy to tez do pustego mieszkania. .chciałabym kiedyś kupić swoje ale jak mam tam sama mieszkać.? Ja już nie wiem co mam zrobić by kogoś poznać, czuje, ze zaczynam wpadać w jakąś depresję, wszystko wydaje mi się takie bezsensowne, ja nie chce być całe życie sama, raz w roku przyjeżdżam na 1,5miesiaca do rodziców tylko wtedy nie jestem sama. .

Gość gość
biedactwo. Jestes brzydka?

Gość gość
Z wielką chęcią bym się tobą zainteresował ale nie mieszkasz w Polsce także... odpada. Powodzenia :)

Gość gość
Jak to mówią nie ma ludzi brzydkich są tylko zaniedbani ;) jestem przeciętna

Gość gość
oczywiscie masz racje. Nie znasz jezyka krajowcow i nie czujesz sie dobrze. Normalne. :)

Gość gość
otóż znam może nie jakoś biegle, ale nie mam problemu z dogadaniem się, z zakładu pracy zostałam skierowana na kurs języka taki był wymóg pracodawcy ;)

Gość gość
Jak masz fajne cycuszki to moge Cie przygarnąć ;)