Go艣膰 Ewelina Szki艂 Napisano Stycze艅 19, 2016 Witam, chcia艂abym przedstawi膰 Wam swoj膮 opini臋, o przetestowanych przez mojego pupila smako艂ykach od Pedigree z portali wiemjakkarmic.pl Orsi kiedy tylko zobaczy艂 co jest w przys艂anej paczce zacz膮艂 weso艂o macha膰 ogonem, wiedzia艂, 偶e czeka go niez艂e 艣wi臋towanie. Zacz臋li艣my od Pedigree Dentastic, kt贸re bardzo smakowa艂o, 艣wiadczy艂o o tym jego zachowanie, by艂 radosny i szybko pogryz艂 smako艂yk, wszystkie z otrzymanych produkt贸w sprawdzi艂y si臋 na 6, karma sucha dla ps贸w doros艂ych, zostanie u nas na zawsze, 偶adnej z dot膮d u偶ywanych nie jad艂 tak ch臋tnie, karma w saszetkach te偶 mu smakowa艂a. No i najwa偶niejsze smako艂yki Rodeo, jego ulubiony smako艂yk- zabawka. Zajmuje mu chwil臋 czasu zanim j膮 zje, poniewa偶 lubi si臋 ni膮 bawi膰 :) Nie wiem jak inne psy. Jestem bardzo zadowolona ze sk艂adu tych produkt贸w, oraz z poprawy stanu uz臋bienia mojego pieska po zajadaniu si臋 Dentastic. Polecam serdecznie wszystkim psiarzom! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach