Gość Ewelina Szkił Napisano Styczeń 19, 2016 Witam, chciałabym przedstawić Wam swoją opinię, o przetestowanych przez mojego pupila smakołykach od Pedigree z portali wiemjakkarmic.pl Orsi kiedy tylko zobaczył co jest w przysłanej paczce zaczął wesoło machać ogonem, wiedział, że czeka go niezłe świętowanie. Zaczęliśmy od Pedigree Dentastic, które bardzo smakowało, świadczyło o tym jego zachowanie, był radosny i szybko pogryzł smakołyk, wszystkie z otrzymanych produktów sprawdziły się na 6, karma sucha dla psów dorosłych, zostanie u nas na zawsze, żadnej z dotąd używanych nie jadł tak chętnie, karma w saszetkach też mu smakowała. No i najważniejsze smakołyki Rodeo, jego ulubiony smakołyk- zabawka. Zajmuje mu chwilę czasu zanim ją zje, ponieważ lubi się nią bawić :) Nie wiem jak inne psy. Jestem bardzo zadowolona ze składu tych produktów, oraz z poprawy stanu uzębienia mojego pieska po zajadaniu się Dentastic. Polecam serdecznie wszystkim psiarzom! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach