Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zele uv do paznokci

Polecane posty

Gość gość

Witam Wszystkie Panie Jestem poczatkujacą osoba w stylizacji paznokci , niedługo zaczynam kurs , ale sama wykonuje manicure żelowy i hybrydowy , jednak bardzo chetnie posłucham dobrych rad . Jakie polecanie dobre i w przystepnej cenie zele uv zwykłe i kolorowe?

Gość gość
Ja używam cosmetics zone i jestem zadowolona.

Gość gość
a jak dlugo sie trzymaja , uzywasz dla siebie czy dla klientek ?

Gość gość
Ja używam żeli kolorowych Diamond Cosmetics i też mogę polecić :)

Gość gość
to jest zel z semilaca ?

Gość hybrydka
Jak hybrydy to tylko Semilac. Super tak dla początkujących jak i profesjonalistek. Cena ok, bardzo dobrze sie nakładaja, kryją, nie tak jak niektóre że spływają ci na skórki. Ja też zaczynałam z Semilakiem i jestem bardzo zadowolona :)

Gość hybrydka
A Semilac ma też żele, ale pod nazwą Diamond Cosmetics.

Gość gość
TYLKO NIE SEMILAC!!! Semilac bardzo uczula. Nie musi stać się to od razu, mnie uczulił po roku. Dookoła spod paznokci sączyła się ropa, palce swedzialy, puchły, pojawiały się na nich krostki ropne, dostałam ochnyliozy. Do tej pory się lecze. W salonach kosmetycznych już się go nie stosuje, a kolejne sklepy kosmetyczne rezygnują z jego sprzedaży, ponieważ jest po prostu niebezpieczy.

Witam, przykro nam, że spotkała Panią taka sytuacja. Przyczyną pojawienia się niepożądanej reakcji może być nieprawidłowa aplikacja produktu, niedokładne utwardzenie czy też złe przygotowanie płytki paznokcia. Składniki używane w naszych kosmetykach są powszechnie stosowane w kosmetyce profesjonalnej. W razie pytań chętnie pomogę Online Ekspert marki Semilac

Gość gość
dziewczyny czy któras z was używała żeli mollon?? Na razie używam ich hybryd i są świetne, długo się trzymają, błyszczą super, nic nie matowieje i też ze zdejmowaniem nie ma problemu, jestem ciekawa jak ich żele się spisuja:)