Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniaczka karmelu

Jest mi źle

Polecane posty

Gość Maniaczka karmelu

Po prostu czegoś mi brakuje. Mam rodzinę, cudownego męża, dzieci, ale taka cholerna pustkę czuję . Czego mi brakuje? Czy wy tez macie takie uczycie nienasycenia? Czy żal wam tego co miało miejsce dawno temu i tesknicie? Powiedzcie ze nie tylko ja tak mam..

Gość gość
nie tylko ty

Gość gość
Tobie to chyba brakuje pracy zawodowej co sprawiałaby Ci satysfakcję.

Gość Maniaczka karmelu
Dziękuję, pocieszyles mnie. Opiszesz?

Gość Maniaczka karmelu
Pracuję, mam niby satysfakcję, I robię co lubię, wiadomo z kasą szału nie ma ale jest. Ważne ze jest. . Kurczę tak chciałabym nadrobić czas kiedy się bałam zaryzykować. Czerpać życie pełną piersią?

Gość gość
To co Cie powstrzymuje?

Gość Maniaczka karmelu
Paliłam fajki. Myślę sobie, to przez nie jestem smutna, zła, wredna. Rzuciłam to w chuj, rok jak nie palę. Duma przez pierwsze trzy miesiące. Było ok. Po pół roku przytylam- 4 kg. Jestem za duża. 1kg nadwagi i ćwiczę -mania byle być szczęśliwą. Schudłam. Źle. Sprzątam, gotuje zdrowo dbam o dzieci i męża i cały czas k***a to nie too. CO TO MOZE BYC. Ta brakujaca czesc.? Bo ja już nie wiem....

Gość Maniaczka karmelu
Dzieci? Mąż? Oni mnie powstrzymuja. Chce a nie mogę. Jak większość chyba stąd.

Gość gość
to proste, brakuje Ci emocji, które może ci zagwarantować tylko inny facet...

Gość Maniaczka karmelu
Nawet o tym myslam. Nawet pomyślałam o innym mężczyźnie ....ale nie. Nie można tak.

Gość gość
może i nie można, ale to o to właśnie chodzi... i tyle w temacie

Gość Andreasor
I dobrze potem można żałować i wyobraź sobie po raz kolejny pewnie że to miałabyś stracić bo Ci się zachciało ryzyka ;)

Gość gość
przyrzekalas w kosciele :)

Gość Maniaczka karmelu
Kurcze , ryzykować życie rodzinne dla 17 min rozrywki w łóżku . No jestem tchorzliwa, a może bardziej oddana?

Gość gość
no to zacznij grać w kierki z komputerem zamiast myśleć o facecie będziesz miała odpowiednią dawkę emocji

Gość Maniaczka karmelu
Wiem, że przysiegalam. Wiem, że maz mnie kocha bardzo, ze zazdrosny jest. Gdybym ja wiedziała jaki on w łóżku będzie po slubie. Nie przysiegalabym:D

Gość gość
Tak gdybys wiedziala? :) Ale zycie jest jedno...

Gość Maniaczka karmelu
Nawet kierek nie mam na laptopie:D To nie o kochanka chodzi. To niedosyt życia I niespełnione marzenia bolą. ..

Gość Maniaczka karmelu
Usilnie piszesz o kochankach. Reklamujesz się , Tak?:)

Gość gość
Też jej doradzacie- znudzonej pani domu, szukanie kochanka. Przechodzisz stan, w którym czegoś Ci brakuje, nowego wyzwania, odczucia, że żyjesz, że nie jesteś tylko matką, żoną , kochanką, panią domu. Zastanawiasz się, czy czeka Cię jeszcze coś ciekawego w życiu, czy tylko będzie to, z czego nie jesteś do końca zadowolona. Odpowiedź - tak. Ale Ty musisz chcieć zmian- nowe pasje, podnoszenie kwalifikacji, zadbanie o siebie. Ten stan to normalka, średnio kobieta po 35r. życia go przechodzi, tzw. podsumowanie życia.

Gość Maniaczka karmelu
Dziękuję :) Ale ja jeszcze nie mam trzydziestu lat :D No chyba, że się przedwczesnie- mentalnie starzeje:D Może to emocje właśnie, A może za mało seksu:D Już nie nudzę. Musiałam wygadać się. ...

Gość gość
Nie nudzisz, pytanie normalne.

Gość Maniaczka karmelu
A nie żałosne? Co Tobie sprawia radość?

Gość Maniaczka karmelu
Jeszcze tu zajrzę nie raz. Wyrzyce z siebie złość I pragnienie i pójdę szczesliwsza:) Dziękuję za tylko klika zdan, ale za tobjak pomocnych;)

Gość gość
Nie jest żałosne. Mnie- uwielbiam swoją pracę, która była moim marzeniem i daje mi niesamowitą satysfakcję, poza pracą, to, że są Ci co mnie kochają taką jaka jestem, za lojalność wobec mnie, za to czekają na mój powrót do domu, za telefon by tylko usłyszeć mój głos, a czasem drobiazgi - życzliwe słowo, uśmiech dziecka, jakiejś osoby, wyczekiwania mojego psa przy bramie jak zbliżam się do domu, jego szaleństwa, spacer po lesie, niedzielna kawa w łóżku, dobra lektura itp.

Gość Maniaczka karmelu
Cieszysz się życiem i tym co masz.:) Zazdroszcze i życzę Ci abyś nigdy tej radości, tego entuzjazmu nie traciła. Gdyż dzięki takim ludziom- inni się usmiechaja:)

Gość gość
Życie tak naprawdę, składa się z drobiazgów. Nastawianie się tylko na jakiś cel, na zadania i niedostrzeganie nic poza tymi zadaniami, odkładanie życia na później, gdy już to osiągnę, spowoduje tylko to, ze życie będzie przemykać przez palce a nigdy nie wiadomo ile czasu nam zostało.

Gość gość
A może czasem tak już jest...a za wszelką cenę próbujemy zagłuszyć uczucie pustki, smutku....braku czegoś albo kogoś.... Ale z drugiej strony jak wracam do domu i widzę buźki moich dzieci...to mam poczucie że to one są ważne....ja właśnie mój ból próbuje ugasić w rmf Classic...

Gość gość
Kiedy inna zacznie się przy nim kręcić szybko zobaczysz czego brakuje.