Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość św przemysław

MOJA HISTORIA KOLEJNY PRZEGRYW

Polecane posty

Gość św przemysław

Coś coś się popsuło wczoraj Jadę sobie miejską komunikacją samochodową, tj autobus, rozłożyłem się wygodnie w "fotelu", wracałem do domu i obserwuje. Na następnym przystanku wsiada bardzo ładne i urocze dziewczę, lat na ok 20, siadła 2 miejsca przed mną, I wtedy właśnie pojawił się ten błysk w moim umyśle, takie Nowe JA, "a może zagadam" "a może zaproszę na kawe" "może spytam się o numer, bo w sumie co mi brakuje, jestem zdrowym, białym heteroseksualnym człowiekiem i kocham koty. Wszystko fajnie, rozmarzyłem się, już widziałem w wyobrazni, te wszystkie spotkania, te wspólne chwile, to dzielenie się swoim życiem z drugim człowiek, Wtedy z nie na cka pojawił się drugi błysk, Odezwał się Stary JA, "I niby co ja jej powiem" "Jezu trzeba będzie wyjśc z piwnicy" "25 lat przegrywu i niby teraz mi się coś uda" "czym ja niby mogę się zaprezentować"Potem już standardowo, wróciłem do domu, piwnica, poduszka, łzy, kafeteria I tak już od 8 lat trapią mnie takie przebłyski, Wielkie ciśnienie na związek, ale powiem wam, że piwnica ma bardzo mocne ściany.

Gość gość
hehehe

Gość gość
nadal tkwisz w piwnicy a widoków na poprawę tego losu nie ma

Gość gość
Pokojów nie macie. Jak można w piwnicy siedziec