Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryobix33

Apteka częstochowa

Polecane posty

Gość ryobix33

Witajcie poszukuje dobrej apteki w Częstochowie, jaką polecacie?

Gość natet
Aptek w Częstochowie to jest od zatrzęsienia, jednak jeżeli już miałbym coś zarekomendować, to po prostu polecę taką aptekę, do której chodzę średnio dwa razy w miesiącu. Otóż chodzi o aptekę Zdrowit, która znajduje się na ulicy Inwalidów Wojennych 3. Jest całkiem niedrogo, do tego plus jest taki, iż nigdy nie ma tak, że czekam na leki. Wszystko jest na miejscu.

Gość MArlenka456
Apteka Zdrowit - zainteresuj się tą marką, bo jest naprawdę w porządku. Jeżeli chodzi o Częstochowę, to się znajduje na ulicy Inwalidów Wojennych 3 - według mnie będziesz bardzo zadowolony, bo jednak ceny leków są tam całkiem niskie.

Gość Robertuss
Ja rownież polecam apteke Zdrowit

Gość gość
Zajdź sobie do apteki Zdrowit, która znajduje się przy ulicy Inwalidów Wojennych 3 - według mnie będziesz bardzo zadowolony, po prostu nie ma innej opcji. Bardzo duży plus za niskie ceny leków, do tego miła obsługa. No i duży asortyment leków, ja nigdy nie czekałem, raczej nie jestem wyjątkiem

Gość mareckiemil
Niskie ceny oferuje apteka 4 pory roku http://www.apteka4poryroku.pl znajdziecie ją na Warszawskiej. Z tego, co widziałam teraz mają zmiany wizualizacji, u nich znajdziecie leki, ktorych gdzie indziej trudno dostać.

Gość gość
Mieszkam w Częstochowie od bardzo dawna. I jak z cenami? W jednej aptece taniej masz to, w drugiej taniej masz inny lek i tak to realnie wygląda. Nie znalazłem naprawdę taniej apteki. I w zasadzie co mogę zamawiać z netu, to tak zamawiam. Tania apteka, w której w zasadzie wszystko udaje mi się znaleźć - https://www.aptekamini.pl/ Zresztą - sprawdźcie kilka leków, które kupujecie, zobaczcie różnice w cenie.

Gość gość
Ja też chodze do Aptek Zdrowit i jak najbardziej polecam

Gość gość
Moim skromnym zdaniem, chociaż mogę się mylić, bardzo dobra apteka to Zdrowit - jej adres to bodajże Inwalidów Wojennych 3. Przede wszystkim leki i inne produkty są tanie, farmaceuci są fachowi, zawsze doradzą. No i nie ma tak, że chcesz kupić lek, a oni nie mają go w ofercie.

Gość Martyna

A ja polecam Nową Farmację Plus w I-wszej Aleji. Mają bardzo dobre ceny. Panie zawsze służą dobrą radą i zawsze dostaje leki od ręki. 

Gość Krolo

W Częstochowie najlepiej lekarstwa kupować w Dr zdrowie. Przystępne cenny, za to duzy wybór lekarstw i zamienników.