Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co zwracacie uwagę chcąc przelecieć faceta?

Polecane posty

Gość gość
ale ty jesteś skomplikowany...kobiety są tak samo proste i skomplikowane jednocześnie jak faceci. Chemia mija po jakimś czasie ale zostaje miłość. Ale po co to analizować? Trzeba się poddać chwili. Poza tym takie uczucie często mają update ;) właśnie pod wpływem zazdrości, chwilowej niepewności i ogień znowu wraca. Jeśli ludzie potrafią rozmawiać i lubią to ze sobą robić ( dyskutować) czasem nawet burzliwie to już naprawdę dużo.

Gość gość
"jeśli ludzie potrafią rozmawiać i lubią to ze sobą robić ( dyskutować) czasem nawet burzliwie to już naprawdę dużo. " właśnie dla mnie to warunek wstępny, po co marnować energię życiową (nie mówiąc o seksualnej) na coś bez sensu? fajnie mieć w zasięgu drugą osobę z którą się czujesz jak z nikim innym (tylko co to sprawia) a kobeca subiektywna i emocjonalna seksualność wiele komplikuje, te oczekiwania waszego skomplikowanego ciała.. potem przechodzi to na emocje i robi się lipa. Najgorsze że po 30stce nie chcecie już niczego nowego próbować (normalnego) w seksie. Ręczniczek na dole i jazda ;-( a można więcej dla obu płci żeby nic nie wygasało

Gość gość
1. pragnienie kontaktu - to na pewno,potrzeba bliskosci z mezczyzna, na ktorym mi zalezy 2. chęć orgazmu - niekoniecznie, bo kobiety nie nastawiaja sie na koniecznosc przezycia orgazmu a sam kontakt fizyczny dajacy jej przyjemnosc 3. jego wnętrze - jesli nie mowimy o kobiecie idacej z facetem po alkoholu to wnetrze faceta rowniez ma znaczenie, bo swoja osoba kazdy facet przybliza kobiete do siebie, rowniez fizycznie 4. perspektywa związku - tu nie rozumiem co masz na mysli ... czy to, ze - jesli pojdzie z facetem do lozka to on bedzie chcial z nia byc? nie sadze by byly kobiety tak myslace, ja bym nigdy z takiego powodu nie poszla do lozka ani z takiego powodu, by mnie nie zostawil 5. chwila i emocje - jesli sie kocha emocjonalnie mezczyzne to chce sie z nim kochac rowniez fizycznie ??? inne seks wynika z potrzeby bliskosci, a nie potrzeby zaspokojenia sie jak u facetow

Gość gość
nie potrzeby zaspokojenia sie jak u facetow xxx wiadomo że nie chodzi o panowanie nad męskim penisem, ale CALYM FACETEM, dosłownie, jego umysłem, uczuciami, hipoteką a nawet nad tym co myśli. Jak się uda, owładnie go to trzeba ciągle czegoś nowego i seks sie kończy.. Najlepszy przykład: to dziewczyny co robią różne akcje z pokazywaniem topless cycków w mediach dla np. celów społecznych. Taka kobieca natura.. Ale potrzeby czysto fizyczne też są, jednak faceci słabo się do nich nadają bo nie znają kobiecych potecjałów i możliwości :-)

Gość gość
czy tak wiele trzeba żeby być dobrze zreżnię..ą :-) :-) (sorry za słowa) ja to robię dla siebie:-) tak jak paznokcie

Gość gość
czyli wycieczki seksualne vs kotwica uczuć

Gość gość
ale gadanie, dobry seks żadna kobieta nie zapomni do końca życia :-) a reszta to Wasza teoria żeby jakoś się usprawiedliwić że podobno chodzi o coś więcej w tym wszystkim?

Gość gość
masz coś z garnkiem ? cudowna namiętność zaczyna się od fascynacji ,dobry nawet seks z kimś o ładnym ciele nie budzi moich emocji a orgazm mam jakby mechaniczny ,i nie chce już do tego wracać,pojął? emocje i uczucia połączone z namiętnością to jest jedyny odlot jaki zapamiętam ,inne spłyną po mnie nawet jak fizycznie poprawnie:/

Gość gość
a możliwe że tak p********z bo nie miałeś okazji kochac szaleńczo gdzie samo objęcie podnieca i nie masz porównania :-) tylko seks zwykły dobry i tyle ,to ja Ci powiem mało wiesz ciulku mundry,Ty kobiety nie zanalizujesz chyba że wyjątkowo prostą takie są dla ciebie

Gość gość
i jeszcze coś jak baba się zabuja to ma w d***e wspominki poprzednich fiutów

Gość gość
racja, bo z tego wszystkiego "dusza, emocje, uczucia, namiętność, orgazm, hipoteka", tylko ta ostatnia jest prawdziwa :-) ps. chcie powiedzieć że warto inwestować w ulotne namiętności do udanego seksu, jak trzeba nie wiadomo co z wami robić w realnym życiu żebyście powiedziały czego oczekujecie w tym "namiętnym" seksie XXX co do tych emocji, to może być trochę racji bo tego w ogóle nie da się oddzielić o kobiecości w żadnym wymiarze, także seksualnym ale dlaczego tak mało próbujecie po przekroczeniu 30stki? tylko jedno lub góra kilka wariantów żeby jakoś poszło.. widocznie i te emocje jednokierunkowe już :-(

Gość gość
"baba się zabuja", to się wyklucza, bo z doświadczenia na to można liczyć raczej o dwudziestek :-) potem to uczuciowy zgon raczej

Gość gość
ojej bo płeć piękna nie chce tak po prostu przelecieć faceta, to za mała cena za przyjemność :-)

Gość gość
i po co dziewczyną te wszystkie napalone penisy.. :-(

Gość gość
Kobiety mniej się szanują niż mężczyźni i są mniej cnotliwe tylko udają takie cnotki ale w cale nimi nie są. Jednym nie daczą nigdy a innym choćby traktowali je jak g****o.

Gość gość
ale trudno uznać żeby mieć ochotę na posiągnięcie faceta, żeby sobie wmawiać hisoryjki o super namiętności, jak to zwykły gość z Biedronki :-) jakoś mi się wydaje że po prostu są znudzone i chcą kogoś żeby mieć na kim się wyżywać nawet seksualnie. Przecież same na siebie nie będą takie złe, jak im orgazm nie wyjdzie :-)

Gość gość
ja tu widzę dalszy ciąg p********ia mało logicznego,tak tęsknij za taką namiętnością ,ususz się jak łodyga skoro brak Ci wyobrażni

Gość mała rzecz a was cieszy
Postępowanie kobiety-nabywcy produktu: zauważenie, zainteresowanie, wzbudzenie potrzeby, chęć zakupu, zakup, odczucie pozakupowe. Postępowanie kobiety wobec mężczyzny: zauważenie, zainteresowanie, wzbudzenie potrzeby, chęć zakupu, zakup, odczucie pozakupowe. Dziękuję za uwagę.

Gość gość
Kobiety traktują seks przedmiotowo. Potrafią uprawiać seks dla zabawy bez uczuć i próbują wymóc to na mężczyznach.

Gość gość
to poco ta cała gadka o uczuciach i namiętności? same się usprawiedliwiają? że dają swoje ciało a w zamian mają niby mieć jakieś uczucia? ciekawe..

Gość gość
ja patrze na wyglad i charakter.

Gość gość
ja szukam milosci

Gość gość
a może to kwestia po prostu przeżywana organzu, u kobiet innaczej dłuuugo trzeba czekać, aż jak się uda to ogrania całość.. czyli inaczej niż facet raczej szybko i wiadomo gdzie.. :-) dlatego może oszukujemy się że równiez te uczucia muszą być całościowe jak nasze pożądanie..

Gość gość
ho ho

Gość gość
Właśnie na tym to polega.Miłość to również sex.Z całych sił masz ochotę na doprowadzenie do tego żeby facet odleciał - jego orgazm to cudowna chwila. Skoro już lekki dotyk uszczęśliwia, zespolenie dwóch spragnionych ciał to coś dla czego warto żyć.

Gość gość
chyba jest odwrotnie, najpierw musi być coś pociągającego między 2 osobami, niewyobrażalnia głębia itd, a seks to ulotne chwie, przy czym kobiety do niego niby potrzebują coś wiecej żeby pobudzić swoje instykty, bo innaczej trudniej im to sobie wmówić

Gość gość
Chyba nie każdy facet da się przelecieć.:-D

Gość gość
facet chce przeleciec.

Gość gość
widziałem taką scene, jak babka jakby to powiedzieć zaspokoiła się na brzuchu faceta :-) maskakra jakaś

Gość gość
Chcemy przelecieć Faceta tylko takiego w którym się podkochujemy inaczej mokro się nam nie zrobi, a jeśli nawet któraś tak mówi to ściema