Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niech mi jakiś facet wytłumaczy.

Polecane posty

Gość gość

Mam kolegę, bardzo mi na nim zależy, on mnie lubi, lubi ze mną pogadać, ale nie odwzajemnia moich uczuć (to się czuje). Ostatnio trochę się zaprzyajźniliśmy, czasem coś przez neta rozmawiamy i raz przez pomyłkę nie w to okienko pisał do kumpla, umawiali się na piwo i wysłał do mnie. Zaczął się śmiać, ale dodał, że my też możemy iść na piwo, kiedy mi pasuje itp. no i sie wstępnie umówiliśmy i musiałam uciekać, więc napisałam mu żeby wymyślił gdzie i o której i dał znać. Noo ale nie odezwał się, a ja tylko tak na luzie zapytałam, to co z piwem idziemy czy jednak nie. Napisał, że niestety nie da rady bo późno będzie miał czas. Wiem, że mecz oglądał i był w domu. Ale zapytał jak się czuję itp. Nie dodał też, że innym razem i nie zaproponował innego terminu.Pogadaliśmy 5 minut i koniec. Czy on się zorientował, że mi zależy? Nie napisał, że jednak nie idziemy nigdzie, a ja 2 dni o tym myślałam. Chyba źle że dopytałam się o to piwo? Już odpuściłam...

Gość gość
Odpusc. Traktuje Cie tylko jako kolezanke I nie oczekuje niczego wiecej, ma Cie tylko do pogdania , dlatego trzyma Cie na dystans. A jak sie zorientuje o co Ci chodzi to po prostu ucieknie.

Gość gość
tak też myślę, hmm a może już się zorientował? Nie narzucam mu się, chyba bez sensu że się dopytywałam, ale to takie na luzie było. Odpuściłam, ale tak mi smutno :(

Gość gość
mnie tez, moze ze mna pojdziesz na piwo ?

Gość gość
Po wczorajszej sytuacji nie mam ochoty na jakiekolwiek piwa...

Gość gość
widac ze zawalilas dziewczyno, za mocno chcialas i nie pyklo , my to wyczuwamy