Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie

Polecane posty

Gość gość

witam mam pytanie, otoz, wspolzylam z mezem bez zabezpieczenia 8,9,10.01, od piatku wymiotuje po sniadaniu nie mam zielonego pojecia czemu, czy jesli zaszlam w cize to mozliwe sa tak wczesne objawy ? czy jak jutro wykonam bete bedzie wierygodna ? test ciazowy po poludniu wcziraj robilam i wyszla jedna kreska ale wydaje mi sie ze za wczesnie go zrobilam

Gość gość
Mi test wykazal dopiero w 6 tyg ciazy wiec beta hcg musialam miec niskie. wszystko mozliwe ze za wczesnie zrobilas. Niby te testy od tygodnia wykazuja, no tak jak mowie mi nie wykazywaly na poczatku zadne.

Gość gość
Ad. 1. Nie możesz inaczej zatytułować posta, aby każdy wiedział czy go ten temat zainteresuje? Ad.2. Za wcześnie na takie objawy. Test też mógł być niewiarygodny, bo za wcześnie zrobiony. Zrób własnie betę. Powodzenia życzę:)

Gość gość
szczerze powiedziawszy mam dwojke dzieci i 3cie mi sie nie usmiecha, w zasadzie nawet nie wiem czemu mi sie maz spuscil do srodka zawsze wychodzil przed wytryskiem... nie moge sobie rzypomniec jak bylam w ciazy z pierwszym dzieckiem ale cos mi swita ze tez tak wczesnie zygalam

Gość gość
autorko pisze jak byk-test rano ty zrobilas popoludniu a powodów zygania moze byc kilka nie zawsze ciaza poza tym nie masz nic do gadania maz ci sie 3 dni z rzedu spuszcza a ty co?laskawie nie mozesz zareagowac jak ci sie nie podoba?nie rozumiem tego gozej niz gimnazjalistka..

Gość gość
czy w tym czasie miałaś dni płodne? to bardzo istotna informacja.