Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Decoupage czy da sie na tym zarobic?

Polecane posty

Gość gość

J.w.

Da się i to całkiem przyjemnie pod warunkiem,że robisz to starannie ;). Teraz jest moda na oryginalne dekoracje,więc hand made jest w cenie.

Gość gość
Jak narazie zajmuje się tym hobbystycznie. Mam male dziecko wiec praca poza domem odpada jak narazie. Troche się obawiam bo materiały sporo kosztują. Wiem ze sporo osób takie rzeczy sprzedaje. I lepiej sprzedawać to przez Internet czy osobiście? A i najważniejsze czy do tego musze mieć własną działalność?

Gość gość
ja też tylko hobbystycznie:) ale przyznam, że jak już się nad czymś napracuję to ciężko mi się z tym rozstawać. Wszystkie potrzebne materiały kupuję w sklepie www.swiatmargo.pl ceny tam są w porządku w porównaniu z innymi sklepami a mają naprawdę duży wybór.

Gość Heretohelp
Mozesz sprzedawac na etsy.com, to jest taki eBay badz allegro dla ludzi zajmujacy sie rekodzielem.

Gość meblebartu
Szukasz produktów do decoupage i nie tylko ? Dobrze trafiłeś ! Nasza firma oferuje bogaty zakres produktów, wejdź i zobacz nasz asortyment ! http://www.meblebartu.pl - MebleBartu - Producent mebli i galanterii z drewna

Gość gość
nie wiem czy się da na tym zarobić bo nie próbowałam niczego sprzedać, ale zgadzam się z tym, że aby decoupagę było piękne to trzeba się trochę do tego przyłożyć. I ważne jest też żeby używać materiałów o dobrej jakości. Ja zawsze zaopatruje się w sklepie www.swiatmargo.pl, bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Polecam.

Gość gość
Jak masz zdolności, to jak najbardziej! ;) Polecam www.edan.krakow.pl, oni maja artykuły pozłotnicze i wiele innych, przydatnych również w tym fachu, produktów.

Gość Babiczq
Da się zarobić ;) Trzeba tylko dużo staranności i oryginalności w wykonaniu. Ja robię to tylko dla siebie. Mogę polecić sklep dreweks.eu. Mają duży wybór rzeczy z drewna i świetne ceny. Serwetki, farby, pędzle itd. też tam można kupić. Pozdrawiam serdecznie!

Gość gość
Jak szukasz artykułów do decoupage to sprawdź tutaj http://artdeku.pl ja kupuje tylko tutaj bo ceny bardzo dobre