Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ze mną jest coś nie tak?

Polecane posty

Gość gość

hej. podzielcie się ze mną opinią, czy to we mnie tkwi problem? mój facet zawiódł mnie tysiące razy, teraz mu nie ufam, a on całą winą obarcza mnie, nie ufam mu- moja wina bo jestem zazdrosna. mam obawy, boję się że znów coś odwinie-moja wina, przesadzam. chce wiedziec dokad wychodzi- jestem nienormalna, nie mam prawa wiedzeć,bo to jego sprawy. uważam, że przesadza w częstotliwości kontaktów kolegami (oni namawiają go do złego, przez nich są kłótnie)- nie mam prawa mieć swojego zdania, zarzuca mi że mu rządzę i nie mam prawa wybierać mu kolegów, bo on będzie się widywał i pisał/gadał z nimi tyle ile chce, a mi nic do tego. co o tym sadzicie? tez tak jest w waszych zwiazkach?

Gość gość
dorosly czlowiek odpowiada za siebie, nie win kolegow, Twoj chlopak ma swoj rozum, tak samo jak TY przestan szukac wymowek, zastanow sie czego oczekujesz, co dostajesz oraz co dajesz od siebie i wtedy podejmij konkretne dzialania inne rozmyslania sa bez sensu, szkoda czasu, niepotrzebnie sie nakrecasz

Gość gość
w 90% nie dostaje tego, czego oczekuje. ja od siebie daje max, staram sie, uwazam ze to wrecz ponizajace latac tak za facetem. ma swój rozum wiec powinien wiedziec ze skoro niektore sytuacje mi przeszkadzaja to nalezy je wyeliminowac. nawet bez mojego proszenia i bagania. sam z siebie powinien to zrobic

Gość gość
moim zdaniem normalnie reagujesz,nic w tym dziwnego nie ma,to on jest przewrażliwiony