Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wózek dla dziecka za 5 tys.zł. czy tacy rodzice mają równo pod sufitem?

Polecane posty

Gość gość
I uzupelniajac swoja wypowiedz, owszem mozna kupic wozek nawet za 10 tys, 5, 8 tys to nie ma znaczenia, ale za SWOJE, a nie za pozyczone do cholery. Bo to znaczy ze normalnie ci znajomi autorki mieli kase na wozek tyle ze nie taki jaki kupili tylko taki za ok 2 tys. A takie wozki sa juz wystarczalne. To teraz sobie wyobrazcie, ze jezdzicie 10 letnim passatem, wasi znajomi prosza was o pozyczke bo auto musza miec koniecznie bo ktores z nich nie ma innej opcji dojazdu do pracy. Litujecie sie, bo widzicie ze maja noz na gardle, wiec pozyczacie im swoje oszczednosci zbierane na urlop. A oni kupuja 3 letniego mercedesa. Wniosek? Mieli kase na takie auto jaki i wy macie, ale waszym frajerskim kosztem kupili sobie auto o niebo lepsze niz wasze, podczas gdy wy nie macie kasy na urlop. I czy wedlug was owe kupno mercedesa to byla niezbedna potrzeba? Rozumiecie juz czy nie?

Gość gość
dokładnie zgadzam sie, że za swoje to w każdej kwocie można kupić , ale pożyczanie na wózek jest nie na miejscu, my z meżem odlozyliśmy na quinny dla małego i jakoś nie ubolewałam nad tym wydatkiem bo potem sprzedałam go niewiele tracąc

Gość gość
Dla mnie to troche chore kupowac wozek za 5 tyś. Można kupić wózek za dużo mniejsze pieniądze polskiej marki a napewno nie bedzie gorszy. Ja zakupiłam Anex Sport. 100 % zadowolenie za 2 tyś :-)

Gość gość
A nie miałam budżetu 5tyś na wózek, ale chciałam się wyróżniać:) Spodobał mi się Anex Cross i mam go-ładny. dołożyła troszkę teściowa ale efekt jest. Kto chce niech kupuje sobie wózek za 5tyś. Ja myślę, że będę zadowolona do końca. Bo design jest a to kobietę cieszy:)

Gość gość
ty spamerko od anexu sama jesteś chora, jak śmiesz wyzywać matki kupujące wózki droższe niż reklamowany przez ciebie badziew, wsadź sobie ten toksyczny czołg głęboko i zatruj się ftalanami, a jak chcesz się "wyróżnić", to nie kosztem zdrowia dziecka!

Gość gość
Uwielbiam kłutnie Pań o wyborze wózka. Ja sprzedaję wózki za 5 tyś oraz za 2tyś i wszystki was szanuję , bo jestem sprzedawcą tych wózków :) Jak ktoś chce ładnego Anexa to Crossa proponuję:) wyróżnia się z tłumu:) Fajny, zachodni design..

Gość gość
Ja samą spacerówkę kupiłam za prawie pięć stówek ale bez przesady. Snobstwo =/= zajebistość

Gość gość
Pani która napisała ze ma Anexa i ze jest to chore aby kupować wózek za tyle kasy , nie wydaję mi się żeby kogoś obraziła . Wyraziła swoją opinię na forum . Ja też mam akurat ten wozek Anex . Może nie kosztuje 5tyś ale jest fajny i funcjonalny . Jesli kogoś stac na to aby sydawac tyle kasy na wózek to proszę bardzo. Ja poprostu uważam ze mozna kupic tańszy a nie koniecznie gorszy. Pozdrawiam wszystkie Panie :-)

Gość gość
Tak właśnie Anex Cross . Już go zamówiłam w sklepie internetowym i nie mogę sie doczekać przesyłki. Sąsiadka już go ma i jeździ nim od sierpnia. Bardzo sobie go chwali więc postanowiłam i ja ten piękny wózek zakupić :) Co mnie urzekło to to że ma jednolitą kolorystykę a nie tak jak wszystkie wózki polskich firm kilku kolorowe albo kwiatki kratki itd... Są o połowę tańsze niż temat dyskusji a uważam że o 100 razy lepsze i ładniejsze niż te wszystkie Stoky czy inne dziwactwa za 5tys albo więcej. TO MOJE ZDANIE :)

Gość gość
Nie wiem po ile obecnie "chodzą"wózki dla dzieci bo moja córka jest dorosła, i nic mi do tego ile ludzie chcą wydać na to by poszpanować, ale uważam że niektórym to już się w d****h poprzewracało, chodzą i płaczą ile to wszystko kosztuje a jak co do czego to wydają kosmiczną kasę na głupi wózek, wolałabym pojechać na wczasy....TO MOJE ZDANIE.

Gość gość
A ja kupilam za 200zl używany chociaż stać mnie na nowy ale po co? Uważam ze trzeba oszczędzać bo dziecko rośnie i później będą jeszcze większe wydatki, a używany wózek tez jest ok, tym bardziej ze wiem od kogo kupuje. Wyprałam cala tapicerkę i wygląda jak nowy. Nie rozumiem też waszych wulgaryzmów wobec siebie, forum jest po to żeby wyrazić swoją opinię ale nie po to żeby sie obrażać.

Gość gość
Każdy kupuje taki na jaki go stać . Ja zakupiłam Anex Sporta za niecale 2 tyś za komplet 2w1. Dla mnie cena odpowiednia do jakości. Wózek super.

Gość gość
Mnie po prostu by było szkoda wydać 5 tys na wózek dla dziecka. Jeszcze może gdyby te wózki byly naprawdę odpowiednie do naszego klimatu i dróg to ok ale to raczej sztywne małe i mało zabudowane wózki. Zdecydowałam sie na dużo tańszy wózek polskiej firmy Anex Sport. To własnie wózek na dużych kołach pompowanych z dobrą podwójną regulowaną amortuzacją. Duza gondola i spacerówka. Obie te częsci dobrze zabudowane na zimę a na lato wentylowane. Wysoka jakośc a cena dość niska :-)