Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż zapowiada że nie wytrzyma płaczu dziecka i chyba bedzie spał osobno

Polecane posty

Gość gość
wiem ile budzi sie male dziecko :///// mowie że jak czasem mąz pójdzie do pokoju to nie polecę ze łzami na skargę do przyjaciółki... ale wy durrrrne Mądry pojmie w lot, głupiemu potrzebny młot

Gość gość
no właśnie durna to jesteś TY, bo jak pójdzie czasem, to nikt nie ma nic przeciwko, a jak się facet wynosi całkiem z sypialni, to normalne to nie jest pani inteligentna inaczej

Gość gość
głupie cipki:-) ja nie mam dziecka a muszę często spac sama bo tylko wtedy się dobrze wysypiam

Gość gość
Ja śpię z mężem, ale jeżeli mały w nocy sie budzi i płacze, to wychodzę z pokoju i dopiero gdy synek sie uspokoi i zaśnie to wracam, odkładam do łóżeczka i kładę sie z powrotem do męża. Kilka krytycznych nocy spałam w pokoju obok, ba! 2 razy gdy mały dawał czadu na maksa pojechałam z nim do mamy, żeby mąż porządnie wypoczął. Nie widzę powodu, dla którego mielibyśmy oboje sie nie wysypiać. Mąż jest prawnikiem, więc główka musi pracować...Popołudniami, gdy wraca z pracy, przejmuje opiekę nad dzieckiem, karmi, przewija, czasem sam wykąpie, ugotuje obiad, ja w tym czasie robię sobie drzemkę, idę na siłownię lub na zakupy. W weekendy rownież nocami mi pomaga, gdy jest taka potrzeba. Ale w tygodniu niech się chłopina wyśpi! I faktycznie nie przesadzajmy, że zajmowanie sie dZieckiem to taka męczarnia. Sto razy bardziej wolę to, niż chodzenie do pracy...