Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubię takich sytuacji

Obecna laska mojego eksa dołuje się z mojego powodu

Polecane posty

Pokrótce: byliśmy ze sobą dawno temu, ja jestem obecnie w szczęśliwym, stabilnym związku z planami na przyszłość. Do przeszłości nie wracam, związek z owym exem to był po prostu standardowy niewypał pod wieloma względami, zdarza się. Od wspólnych znajomych dowiedziałam się, że on swojej obecnej dziewczynie nagadał na mój temat, w sensie jaka to jestem śliczna i cudowna, a ona zaczęła się dołować i czuć gorsza. Z tego powodu mają kryzys. Cóż, wyczucia i przesadnej empatii to on nigdy nie posiadał, m.in. dlatego od niego odeszłam. Co byście zrobili na moim miejscu? Pogadać jakoś z tą dziewczyną, żeby się mną nie przejmowała, bo naprawdę mam już życie ułożone i jej nie zagrażam, czy dać sobie spokój, niech myśli co chce?

Gość gość
daj sobie spokój, nie mieszaj się do tego :o w ogóle dziwne, że Twoi znajomi opowiadają Ci takie rzeczy

Gość gość
Daj sobie spokoj, nie pchaj sie w czyjesc zycie i nie pozyczaj problemow od innych. To naprawde ani twoja sprawa, ani wina, a mieszanie sie moze jeszcze bardziej popsuc sycuacje.

Gość gość
Nie ma sensu. Bo o ile bedzie wiedziala ze ty masz wywalone na niego o tyle bolesnie przekonala sie ze jej facet wzdycha do eks. A tego raczej nie zmienisz...

Na serio mogę to pogorszyć? Uważam, że ona jest w porządku, nie znam jej za bardzo, kojarzę przelotnie, ale wydaje się bardzo miłą osobą. Źle się czuję z tą sytuacją, jakbym to ja była przyczyną przykrości i jej stresów, a nie chciałabym żeby ktoś się przeze mnie dołował.

Gość gość
Spotkasz się z Nią to pomyśli, że chciałaś jej udowodnić, że wszystko co mówił jest prawdą.

A po co miałabym jej to udowadniać?

Gość gość
A ja uważam, ze powinnaś z nią pogadac, moze on przedstawia sytuację w inny sposób i np. wrabia cię mówiąc, że jeszcze ma u ciebie szanse i ze jesteś nim zainteresowana, albo coś takiego.

Gość gość
Może twój były przedstawia to w ten sposób, ze ty jeszcze coś do niego czujesz, mimo że jesteś z kimś innym. Dlatego ona jest zdołowana. Swoją drogą niezły gnojek z niego, żeby komplementować byłą przed obecną dziewczyną :/

Niefajny typ, ale skoro ona chce z nim to widocznie jej to pasuje.

Gość gość
Ja miałam tak jak dziewczyna która opisujesz i rozstalismy sie, nie wytrzymałam ciśnienia i porównywania sie :(