Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutnychlopak

Czemu tacy ludzie jak ja żyją

Polecane posty

Gość
Smutnychlopak dziś nikt cie nie prosi o zdjęcia bo to zrozumiale ze chcesz być anonimowy.:) Ja mogę ci wysłać. :D:P Przygotowałam dla kogoś, ale mnie obraził i chyba nie ma zamiaru przeprosić...:o Nie rozumiem takich ludzi. Zresztą nie zależy już mi na tym po całym dniu... Smutnychlopak dziś Czyli dojeżdżasz na studia. Jakbyś studiował dziennie to możesz postarać sie o akademik.:) Co z ludźmi ze studiów? Na pewno znasz kogoś bardziej życzliwego...:P gość dziś WYPIERDALAJ PSYCHOLU!!!! :o:o:o

Gość gość
Czemu nie poprosisz o pomoc rodziców? Wiedzą w ogóle w jakim jesteś stanie?

Gość
Ale jak masz depresje to i tak wszystko będziesz widzieć w czarnych barwach...Chodzisz do psychologa? Pomyśl o tym... Musze lecieć.:):)

Gość gość
gość dziś Ten osobnik chyba ma większe problemy ze sobą niż ty SmutnyChłopaku. :)

Gość smutnychlopak
Tylko ze ma dużo racji

Gość gość
A nie widzisz że to psychol ten powyżej? Przecież to ćpun który ma wyżart y mózg...

Gość gość
Właśnie! Widać, że ten gośc z wariatkowa zbiegł...

Gość gość
No i widzisz Smutny Chłopaku, są ludzie , którzy naprawdę mają problemy z głową { ten powyżej} a ty sie ciesz że jesteś normalnym człowiekiem tylko trochę zagubionym...

Gość gość
Autorze! Głowa do góry - będzie dobrze, tylko musisz uwierzyć w siebie... a idiotami się nie przejmuj, nie warto...

Gość
=dziś wcale nie ma racji!:P dziś jak dla mnie to depresja+przed wszystkim fobia społeczna...

Gość gość
Chłopaku gdzie jestes?

Dzisiaj znowu miałem cieżki dzień, nie zaliczyłem poprawy kolokwium, nawet głupiej teorii nie mogę się wyuczyć nic mi nie wychodzi

Gość Joe89
Twoje życie jest takie, jak widzi go Twoja podświadomość. Wystarczy abyś dostrzegał pozytywne rzeczy. Zauważyłam że tylko opisujesz same negatywne odczucia. Myśl tylko o tym co pozytywne to działa.

Gość Joe89
zacznij dostrzegać to, że jesteś zdrowy, całe życie przed sobą, masz dach nad głową, śpisz w ciepłym łóżku, masz rodzinę, żyjesz w cywilizowanym kraju. Można wyliczać bez końca. Przestań się użalać nad sobą. Życie jest ciężkie, ale jest tylko jedne i trzeba je jakoś przeżyć. Nikt nie ma idealnego życia. Więc głowa do góry

Gość Joe89
piszesz tak, bo dostrzegasz tylko te NEGATYWNE doświadczenia. A zapominasz i pomijasz te udane. Ciesz się, że Bóg pozwolił Ci dziś wstać z łóżka. Że mogłeś rozpocząć, nowy, kolejny dzień - który jest cudem. Codziennie masz szansę na zrobienie czegoś niezwykłego w swoim życiu. Czerp te okazji, póki możesz

Gość gość
Żyjesz ?

Gość gosc
Dnia 25.08.2016 o 09:17, Gość gość napisał:

Żyjesz ?

nie zyje