Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dziwny przypadek ze swoją osobowością

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 20 lat i nigdy nie byłem w związku z kobietą przystojny nie jestem mam 180 cm wzrostu waże 83 kg mam niebieskie oczy jestem szatynem Jestem dziwny ponieważ szkoda mi każdej dziewczyny którą poderwę i mówię im by znalazły kogoś lepszego odemnie i nie chcę żadnej dziewczynie sobą zawracać głowy czy jestem jakiś psychiczny ? proszę o pomoc

Gość gość
masz problemy z matrixem. nie czujesz sie ich godny, bo nic w zyciu nie osiagnales.... to odwieczny program spoleczny dla ludzi... widziales kiedys playboya? jak ta gazeta jest skonstruowana? Najpierw masz najdrozsze zegarki, auta, garnitury... potem sa piekne kobiety... Niepisany przekaz = jak bedziesz nosil takie zegarki, jezdzil takimi autami to wtedy MOZESZ miec takie kobiety.

Gość gość
dziękuje ci za odpowiedź faktycznie czuję tak jak napisałeś(aś)

Gość gość
mozesz to rozwiazac w dwie strony... nakarmic ego: wygrac turniej, zawody, wielkie mistrzostwo, zrobic kariere (zauwaz ze cel tak na prawde wybierasz sam, ale musisz wierzyc ze jest wazny), wazna jest uczucie ze wygrales, ze teraz swiat jest z Ciebei dumny i wtedy sam sobie pozwolisz na kobiety... (zwoc uwage ze jak pojdziesz ta droga to po jakims czasie od wygranej Twoje ego znow bedzie glodne i bedziesz musial dalej popychac cywilizacje ciezka praca (program spoleczny dzieki ktoremu istnieje cala kultura i dobytek ludzkosci))... xxx Mozesz tez pozbyc sie tego programu, wywalic z glowy ograniczenia i miec stan jak po wygranej caly czas. Mozesz sobie caly czas pozwalac bo jestes SOBA, serio mozesz. To ze ja Ci pozwalam raczej nei zrobi CI roznicy, musisz sam sobie pozwolic.

Gość gość
Nie wierz w to na slowo, po prostu to zapamietaj. Potem jak bedziesz obserwowal siebie i rzeczywistosc to pomysl czasem czy to prawda. Czy ludzie ktorzy zrobili kariere, wygrali mistrzostwa, sa gwiazdami muzyki... Czy oni nie moga sie opedzic od kobiet, chociaz czesto sa pijakami i to wcale niezbyt przystojnymi? To sa rzeczy do przemyslenia, a jak chcesz dorazna rade: 1. Idz na silownie, chodz czesto i malo (zebys czul niedosyt, tak sie najszybciej wkrecisz i osiagniesz efekty) 30 minut dziennie. Efekty i poczucie ze robisz cos dla siebie bardzo podniosa Twoja samoocene 2. nie wal konia (na poczatku bedzie cizeko, bo sie uzalezniles i szybka akcja czesto poprawiala Ci humor, co? Po dwoch - trzech tygodniach nawet przestanie Ci sie tak ciagle chciec seksu [nie martw sie, jak bedziesz sam z kobieta to wszystko bedzie LEPIEJ NIZ jakbys walil] po prostu przestaniesz ciagle myslec o seksie, ale jak bedziesz akcja ze trzeba bedzie dzialac to bedzie ogien). Juz gdzies po tygodniu albo nawet 3-4 dniach poczujesz sie duzo lepiej psychicznie, pewniejszy siebie, zwiekszy sie samoocena. (tylko problemem moze byc ochota na seks / zwalenie, ale tylko na poczatku)