Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry, niezapychający fluid o jasnym odcieniu

Polecane posty

Gość gość

Lub krem bb :) Krycie co najmniej średnie, bo czasami mi coś wyskoczy, ew. polećcie jakiś korektor, który będzie współgrał z podkładem. Chciałabym ujednolicić moją cerę (mam jasną), zależy mi na "zdrowym rozpromienieniu". I ważne: nie chcę, by kosmetyk zapchał mi pory- co powiecie o Vichy teint ideal albo dermablend? Który lepszy? Missha perfect cover ma parafinę w skłądzie, także pewnie mocno zapycha, a La roche possay podobno ciemniej***ardzo znacznie już po miesiącu.

Gość gość
w ciemno nie kupię kremu za blisko 100 zł (odnośnie tego skin79)

Gość gość
ja uzywam revlon cs najasniejszy, zamiennie z bourjois 123 perfect (kiedys dlugo uzywalam bourjois CC 123 perfect, ale jednak teraz moja cera stala sie bardziej wymagajaca ;) ), do tego tez koretor 123 CC pod oczy. bourjois jest jakby bardziej pudrowy, tak mi sie wydaje, ale ogolnie jak dla mnie oba sa podobne, dlugo wystarczaja (ja jeszcze matuje sie pudrem max factor creme puff) i dlugo szukalam idealnego fluidu, naprawde dluuugo. mialam i isa dore i estee lauder dw, sensai, clinique... i niczym nie odbiegaly one od revlona czy bourjois, atem zostalam juz przy tych ;) (a zamiennie rev i bor. bo oba sie sprwdzaja tak samo, a w rossmannie byla promocja na wsyztskie makijaze do twarze -49%, to grzech nie kupic ;) )

Gość gość
Na zdjęciach ten najjaśniejszy revlon cs jest taki zoltawy, a ja mam blada cere lekko rozowa (ale bardzo lekko ;p) i na takim miej wiecej kolorze mi zalezy, nie podbaja mi sie zolte odcienie

Gość gość
Armani Maestro jest swietny. Kryje a wyglada po prostu jak piekna skora. Uzywam od kilku lat, naprawde polecam,

Gość gość
nie, jeszcze takich problemow z glowa nie mam, zeby wydawac 300 zl na podklad. poa tym nie musi mocno kryc, chodzi mi barziej o wyrownanie kolorytu, wygladzenie, no i najwazniejsze- nie zapychnie i musi byc lekki n skorze

Gość gość
probowalam probki vichy i wydawal sie bardzo ok, (teint ideal), jednak byl za ciemny, ale nie pamietam czy probowalam najjasniejszego odcienia czy sredniego, marka apteczna wiec krzywdy raczej nie zrobi, no i zdecydowanie byl lekki, nie czulam go na twarzy, za co duzy +, jesli jest jasniejszy odcien niz ten, który sprawdzalam, to raczje bym sie zdecydowala na vichy no i jeszcze rimmel lasting finish- moja kuznka ma i barwa wydaje sie byc jasna watpie, niestety, ze apteki udostepniaja jakies probki

mam od tygodnia fluid bielenda make up akademie - dobrze kryje. nie wiem, czy dobierzesz do odcienia skóry, bo ja widziałam tylko 3 odcienie jasny bezowy i karmelowy, ale moze uda ci się coś dobrać, jest niedrogi, bo około 12 zł a ma dobre krycie.

Gość wamrolka
Ja juz probowalam wszystkiego ale najlepiej kryje i dlugo sie trzyma podklad Dermablend korekta 3d. Twarz po nim wyglada naturalnie bez efektu maski, podklad dodatkowo pielegnue skore na twarzy, jest wart wyprobowania wedlug mnie...

Zdecydowanie polecam Ingrid Idealumi. Używam go od kilku tygodni i jestem bardzo zadowolona :)