Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoda mi tej znajomości

Polecane posty

Gość gość

Podobał mi się pewien chłopak Wszystko szło w dobrym kierunku choć są między nami duże różnice w wielu kwestiach Okazało się, ze jest prawiczkiem .. Nie dałam mu odczuć ze jestem niezadowolona itd. Wtedy miałam sianko w głowie ale chociaż umiałam się zachować. Nie chciałam kłamać i przyznalam ze nie jestem dziewica. On myślał , ze jestem. Wyszła taka awantura, nie byliśmy już gowniarzami (ja20 i 22l) od slowa do słowa i rozpętało się pieklo, zaczal mnie sledzic, grozic śmiercią, nawet poleciały mu łzy, już zdążył się zaangażować. Wtedy marzyłam żeby dał mi spokój A dziś....stwierdzam że pomimo tego wszystkiego nie spotkałam drugiego tak uczuciowego, oddanego i uczciwego faceta. Żałuję...

Gość gość
O lol. To był pewnie jakiś prawik z kafe :D

Gość gość
Nie raczej nie. To było kilka ładnych lat temu. On nie był stereotypowym prawiczkiem. Bez obrazy dla forumowych;)

Gość gość
Ostatnio zaczęłam o nim myśleć. Nie to że chciałabym wrócić, bo po tym wszystkim nie potrafilabym na niego spojrzec tak samo. W dodatku jestem w zwiazku i on też. Obecny jest fajny,mamu udany związek, ale przy tamtym chłopaku czulam się jakos wyjątkowo ..

Gość gość
Może wy także mialyscie styczność styczność podobnymi jemu?