Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO MŁODYCH MAM LEKTURA OBOWIĄZKOWA

Polecane posty

Gość gość
smutne i prawdziwe

Gość gość
No niby tak. Ale z drugiej strony też byłam w takiej sytuacji z pierwszym dzieckiem, panika itd. I nie przyszłoby mi do głowy pisać w necie, tylko zadzwoniłam na pogotowie. Ale ogólny wydźwięk jak najbardziej trafny. Prawdę mówiąc zaglądam na to forum tylko dla rozrywki. Są typowe fora mamuśkowe i lepiej tam szukać wsparcia.

Gość gość
Ja tylko od siebie dorzucę , że to nie tylko dla młodych mam . Ale dla tego forum jak najbardziej , choć nie na wszystkich tematach :-)

Gość gość
gość z wczoraj , dzwonilabys na pogotowie z temperatura 38 stopni? przeciez napisala, ze znala dawki i byla poinstruowana przez lekarza chciala sie tylko upewnic, a sadze ze z goraczka nikt na pogotowiu nie przyjmie

Gość gość
Dzwonilam, bo nie mogłam zbić temperatury w środku nocy. Lekarz przez telefon instruował mnie co robić. Chodziło mi bardziej o to, że z takimi sprawami okołomedycznymi nie pisałabym na forum. Bo nie wiadomo kiedy się doczekasz odpowiedzi i czy ona będzie wiarygodna. Tylko tyle, taki skrót myślowy.

Gość gość
A ja tez tu wchodzę tylko czasem ot tak sobie. Smutne to, jak matki się tu wzajemnie traktują....a pytanie o dawkę leku jak każde inne.

Gość gość
Smutno napisane ale sama prawda

Gość gość
Prawda. Ttlko ze ona nie wie kto jej odpisywal chyba ze to jedno z tych for z suwaczkami, avatarkami z bobasami, liczba postow itp

Gość gość
TAk, każda matka powinna przeczytać ten wpis i zastanowić się co by było gdyby ktoś dla jaj podał jej inną dawkę leku... Wyjątkowo glupie jest konsultowanie się w kwestiach medycznych na forum internetowym. I sama czasami pojadę po takie matce. A wiesz dlaczego? Bo od takich konsultacji jest lekarz, pielęgniarka, ulotka, strona producenta a nie forum dla sfrustrowanych kwok.

Gość gość
jeszcze farmaceuta - do apteki też można zadzwonić

Gość gość
"Sześć komentarzy. Komentarzy od innych młodych, mniej lub bardziej doświadczonych matek." x Nie wiadomo, od kogo. Jeśli weszła na kafe, mógł odpisać byle psychol czy gimbus.

Gość gość
a czytalas jej komentarz? mi sie wydaje ze pisze ogolniej a tez bylam na forum o chustach tam to masakra jakie wyzwiska

Gość gość
przyjemny blog moj ulubiony!

Gość gość
zachęcam bo lubię