Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak seksu w związku, jak sobie radzić ?

Polecane posty

Gość gość

Kocham mojego faceta. Jesteśmy jakiś czas razem, ze względu na problemy zdrowotne praktyczny celibat. Czuje się sfrustrowana tym bardziej, że naprawdę z nim było mi w łóżku bardzo dobrze, jak z nikim innym. Z reguły, z byłymi facetami seks był beznadziejny. Często odliczałam w myślach, żeby już było po i "odbębnione". W sumie czasem nawet go unikałam w poprzednich związkach, mimo że mam duże potrzeby. Czyżby karma ? Lubie z nim rozmawia, mamy podobne poglądy, podoba mi się, kręci mnie. Wszystko było by idealnie gdyby nie brak seksu. Rozumiem problemy zdrowotne. Na to się wpływu nie ma. I jest mi przykro. Jest jakiś sposób, żeby obniżyć sobie libido i pozbyć się tej frustracji. Tym bardziej, że im dłuższe przerwy tym bardziej świruję, i zwykły pocałunek mnie już podnieca. Jak na razie, radzę sobie na własną rękę. Ale to nie to.

Gość gość
Ja tez radze sobie reka. Chcesz popisac na@

Gość gość
Szukam sposobu jak obniżyć libido.

Gość gość
Pomoge tobie ale tutaj nie bedziemy pisac poza tym jest pozno

Gość gość
Czy partner może cię zaspokajać ręką lub oralnie? Jesli tak to już niźle. Kupcie żelowy wibrator i zaspokajaj się w jego obecności, faceci to uwielbiają patrzeć jak kobieta się masturbuje. Innym razem niech on tym wibratorkiem czyni cuda, także analnie. Powodzenia