Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kopciuszek nie chce Księcia

czy to narcyz?

Polecane posty

Poznałam na imprezie u koleżanki dosyć przystojnego i z tego co wiem zamożnego męzczyznę,ma firmę dobrze prosperującą,dwa drogie auta itd Zaprosił mnie kilka razy na kawę,jest mną zainteresowany ale ja zaczęłam sie dystansować

bo zauważyłam,ze on lubi dominować,wyśmiewa ludzi wierzących i ma tendencję do kłamania.Z siebie natomiast robi najlepszą partię na świecie,ostatnio podsłyszałam jak pyta się tej koleżanki czy warto wiązać sie z kobietą po przejsciach

ja jestem po rozwodzie,mam dwoje dzieci,dosyć marną pracę ale jestem osobą dumną,nie toleruję kłamstw i chęci zdominowania mnie,jest to dla mnie ważniejsze niz zycie w bogactwie,zraził mnie do siebie,a najlepsze ze chyba tego nie zauważa

bo jest tak wpatrzony w siebie,ze nie dociera chyba do niego,ze taka biedniejsza kobieta jeszcze z jakimś tam bagażem życiowym może Go nie chcieć właśnie ze względu na te cechy i zachowania o których wspomniałam.

Właściwie to nie wiem jak się zachować bo oprócz tego co napisałam wydaje mi się tez mężczyzną opiekuńczym,zaradnym,w kawiarni i jak mnie odprowadzał zachowywał się jak gentelman.Nie wiem czy brnąć w tą znajomosc czy dać spokój,

Gość gość
Narcyz i opiekuńczość, jedno obok drugiego nie stało. Narcyz jest "opiekuńczy" i to tylko wtedy, gdy chce osiągnąć cel. Zauważyłaś, że kłamie i myśli źle o ludziach? Gdy coś pójdzie między Wami nie tak, będzie źle mówił o Tobie. A pójdzie nie tak, ponieważ będzie Ci kłamał :)

No właśnie tak mi się wydaje,że ta Jego opiekuńczosc to tylko po to żeby mnie zdobyć.Wkurza mnie to,że facet zachowuje się tak jakby każda biedna czy z jakimiśzobowiązaniami kobieta marzyła tylko o takim jak On nie patrząc na Jego wady

Jak usłyszałam,że On się pyta o to czy wiązać się z biedniejszą kobietą obarczoną dziećmi to z jednej strony zrobiło mi się przykro,a z drugiej wkurzyłam się myśląc-a Ty bierzesz pod uwagę to,że ta kobieta może nie chcieć być z toba

Dla mnie kasa nigdy nie była priorytetem,ani ładna buźka,jeśli On patrzy na mnie z góry to dlaczego chce się umawiać?czemu nie szuka wśród bogatych singielek?oo,właśnie teraz znowu dzwoni