Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenina

Czy mogłam zajść w ciążę

Polecane posty

Gość Lenina

Hej uprawialam seks z chłopakiem w 7 dniu cyklu nie uzywalismy zabezpieczenia. Moje cykle trwaja ok 30-32 dni. Obecnie jestem w 29 dc i ani nie mam objawów na zbliżający się okres ani nic innego. Z wyliczeń wynika że jeżeli bylabym w ciąży to w 5 tyg licząc od OM. Czy w takim wypadku zauważyłabym u siebie jakieś objawy. Wczoraj robiłam test 3 tyg po stosunku i wyniki jest negatywny

Gość gość
Nikt ci nie odpowie,jak się bzykałaś to zaciążyłaś.

Gość Lenina
Czy na tym forum są sami frustracji ze zj*****m życiem?? Normalnie się pytam to oczekuję normalnej odpowiedzi. Wiem że jest tu wiele dziewczyn starających się o dziecko więc pytanie było skierowane do nich. Czy znacie kogoś kto zszedł w ciąże koło. 7 dc?

Gość gość
Tak znam. Ja zaszłam. Mam syna. Zrób test, przeciez nikt ci tu na forum nie wykryje ciąży.

Gość Lenina
Test był negatywny, ale dziękuje. Jak zajdę w ciąże nic się nie stanie kiedyś musi to nastąpić.

Gość gość
Ja zaszlam ze stosunku w 8-9dc ale ja mam 26-27 dniowe cykle wiec musialaby Ci owoluacja niezly numer wywinac. Raczejwatpie zebys zaszla w tymdniu majac takie dlugie cykle. Plemniki chlopaka to musialy by byc komandosami.

Gość Lenina
Też mi się tak wydaje tym bardziej, że owulacje mam zawsze ok 17-18 dnia cyklu. Byłam oczywiście u ginekologa i stwierdził, ze on nic tam nie widzi :) a okres na pewno przesunie mi się przez stres.

My siestaramy 7my cykl, cykle od 1 do 4 byly regularne po 32 dni . w piatym okres spoznil mi sie 2tygodnie, myslalam ze sie pobecze jak to zobaczylam , 6ty cykl tez sie 2 tyg spoznil, pewnie za bardzo sobie wkrecilam , nie bylo chwili zebym o tym nie myslala- wstalam myslalam , jadlam myslalam , ogladalam tv myslalam , rozmawialam z kims o czyms a myslalam o ciazy i takkazdego dnia od rana do nocy .... teraz 7my cykl, zoaczymy czy cos wyjdzie

Gość gość
jeśli test wyszedł negatywny to nie jesteś w ciąży. Następnym razem się zabezpieczajcie, albo współżyjcie tylko w pewne dni niepłodne. tylko wyznaczaj je dokładnie np afrodytą na ślinę a nie kalendarzykiem.

Gość gość
Miałam kiedyś sytuację że owulacja wystąpiła 7 dc a innym razem 9 dc. cykle miałam zawsze 28-29 dni (wtedy wyszły 24 i 25 dni czyli odpowiednio krótsze) Sprawdzałam to pomiarami temperatury i wyglądem śluzu. Test po 3 tygodniach od stosunku to już raczej powinien wyjść pozytywny jeśli byłaby ciąża. Nawet jeśli twój facet ma superplemniki żyjące 7 dni, ale bez dodatkowego wspomagania raczej nie ma.