Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fenixona

Sposób na odkochanie się

Polecane posty

Gość Fenixona

Wiem, że to co powiem jest banalne ale nie możemy karmić naszej wyobraźni osobą która nieodwzajemnia naszego uczucia bądź nie możemy z tą osobą osobą być bo jesteśmy w związku małżeńskim. Sama do niedawna miałam taki problem, chciałam się go pozbyć, a jednocześnie sama się tym problemem karmiłam. Najprostszy sposób to przestać całkowicie, ale to całkowicie myśleć o tej osobie. I nie na litiści że siè chce, że gdy sobie wyobrażamy tę osobę w naszych objęciach to jest nam fajnie, błogo nie kuźwa nie ma zlituj ucinamy myśli całkowicie bez dyskusji. Nie jest łatwo wiem, ale tylko dzięki tej metodzie człowiek odradza się jak feniks z popiołu na nowo.

Gość gość
Jak ktoś nie odwzajemnia uczucia to nawet gdybyśmy na głowie stawali to uczyc innej osoby nie zmienimy, pozostaje nam odkochać sie lub zakochać w kimś innym. Małżeństwo nie jest przeszkodą, wszystko zależy jak jest w związku, jak nie bardzo i nie ma co ratować to po co zabijać nową miłość gdy jest odwzajemniona.

Gość gość
kropeczka118 dziś tak tylko, jak na złość nie można jej sobie zamówić, jak burgera w donaldzie :) nie leży na ulicy i nie trafia się co tydzień :) czasem trzeba czekać latami, a może nie pojawić się też nigdy ......