Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobietki ktora z was lubi lub kisi KISZONĄ KAPUSTĘ??WEJDZCIE

Polecane posty

Gość gość

czy jesli ktos nie umyl dokladnie kapusty przed jej kiszeniem i mial brudne ręce to taka kapusta kiszona potem ma w sobie bakterie i zarazki??? moja mama kisi kapuste i jest naprawde smaczna ale widzialam jak przygotowywala te kapuste do garnka i nie umyla rąk nawet ani kapusty przed szatkowaniemsmutas.gifsmutas.gif czy moge taką kapuste sparzyć kiszoną przed przygotowaniem z niej surówki??jak myslicie??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Po pierwsze jak kisić kiszoną kapustę jak piszesz w temacie? Po drugie kapusty przed szatkowaniem się nie myje,bo niby jak?Co będziesz ściągać warstwy liści i je myć?Zwyczajnie ściąga się 2-3 warstwy liści,aż pojawią się te czyściutkie i wtedy się szatkuje. Po trzecie to jak możesz tak o matce pisać,jak ci się nie podobało to trzeba było umyć łapy i samej szatkować i kisić:p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
poprostu widzialam jak mama dotykala wczesniej jajka czy coś i nie umyla rąk przed szatkowaniem kapusty...nie zwracalam jej uwagi bo by sie obrazila.... ona sobie nie zdaje sprawy ile zarazkow bedzie w tej kiszonce..:(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie masz innego wyjścia - idź i kup w sklepie,tą zakiszaną octem :p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
SPARZ WRZATKIEM I JUZ.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×