Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na wypadajace wlosy po ciazy

Polecane posty

Gość gość

przez cala ciaze nie wypadl mi ani jeden wlos natomiast teraz 3 miesiace po porodzie leca garsciami, wiem ze duzo kobiet ma taki problem ale czy to sie kiedys zahamuje???

Też mam ten problem. Po pierwszej ciąży pomógł szampon i odżywka radical. Jest niedroga, ale skuteczna. Dodatkowo robiłam maseczki z oleju kokosowego. Mam nadzieję, że teraz po drugiej ciąży również taka kuracja pomoże. O oleju kokosowym pisałam na moim blogu: http://szczesliwamama.pl/olej-kokosowy-zrodlo-piekna-i-urody/ Pozdrawiam i zapraszam do czytania i komentowania

Gość gość
Sama piszesz, że w ciąży ci przestały włosy wypadać. W przyrodzie nic nie ginie. Te, co w ciąży nie wypadły, muszą w końcu wypaść. Jak wypadną wszystkie zaległe włosy, sytuacja wróci do normy. Nie faszeruj się żadnymi suplementami tylko zdrowo odżywiaj i będzie ok.

u mnie sprawdził się w 100% Rogaine dla kobiet w piance i to jedyny środek jaki mogę polecić. oczywiście na efekt trzeba poczekać (w moim przypadku po kilku miesiącach), ale nic nie ma od ręki... według mnie na inne środki szkoda kasy (wypróbowałam 4, wydałam masę kasy, a najlepiej sprawdził się ten najbardziej polecany. Ja słyszałam, że dobry na wypadanie włosów jest Seboradin. Moja przyjaciółka go stosowała i przestały jej wypadać włosy, dodatkowo mówiła, że mniej się przetłuszczają. I faktycznie widać już różnicę, że włosy ma dużo gęstsze.

Gość gość
Mnie jeszcze ten problem nie dotknął ale słyszałam od koleżanki o odżywcze wąż. Stosują jà również kobiety po chemii i podobno efekty są spektakularne.

Gość gość
Odżywka Wax. Ah ta klawiatura ☺