Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukający_pomocy

Dziewczyna nie chce uprawiać ze mną sexu

Polecane posty

Gość szukający_pomocy

Mam problem z moją dziewczyną. Jesteśmy ze sobą już dwa lata. Bardzo szybko zaczęliśmy współżycie. Mamy po 20 lat. Kiedyś nie musiałem jej zachęcać do igraszek, a teraz jak kochamy się raz na tydzień to jest dobrze. Z półtorej roku temu potrafiła mnie wymęczyć bo chciała nawet 4 razy na dzień. Rok temu poronila dziecko a pół roku później dowiedziała się o mojej zdradzie ale myślę że później było tego sexu mniej ale teraz to jest jakieś tragiczne minimum. W łóżku nie jestem zły bo potrafię ją doprowadzić. Co mam robić żeby było jak kiedyś? Znudzilem jej się? Dodam że jak ją poznałem była dziewica. W naszym związku jest jak w starym małżeństwie.

Gość gość
A czemu ja zdradziles. matko miales az za duzo sexu czy znudzilo Ci sie? Pewnie ta zdrad powoduje to ze nie ma ohcoty sie tak czesto z Toba bzykac.

Gość gość
zdrada jest wystarczajacym powodem do nieuprawniania seksu :O chyba bym sie pozygala gdybym miala wpuscic do siebie chu/ja ktory dopiero co byl w innej :O

Gość szukający_pomocy
Tylko sporo czasu minęło .. wybaczyla mi

Gość gość
Chyba jednak nie wybaczyła, skoro nie chce uprawiać seksu, zjebałeś to. Też bym się Tobą brzydziła, kobieta przeżyła traume-poroniła, a Ty jej do kompletu zdradę zafundowałeś, porażka.

Gość gość
Dziewczyna poronila, ty ja zdradziles i pytasz sie czemu nie chce sie bzykac? No smieszny jestes. Zacznij jej wchodzic w d**e, ale nie tak jakbys chcial. Moze odbudujesz kiedys to co bylo miedzy wami wczesniej. To, ze wybaczyla nie znaczy, ze nie pamieta. Stary, przegiales i teraz masz zal. Staraj sie.