Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdrianUrf

Chaos w głowie problem z kobietami

Polecane posty

Gość AdrianUrf

Mam 24 lata , pracę , samochód . Jestem trenerem personalnym , i jakoś nie potrafię znaleść dziewczyny . Nie piję alkoholu , nie imprezuje . Kiedy kobiety z którymi zaczynam rozmawiać po pewnym czasie kiedy się o tym dowiadują zupełnie mnie olewają. Jestem prawiczkiem i mam prawie 0 doświadczenie w związkach. Kiedyś byłem grubaskiem z kompleksami ale zmieniłem cały swój wygląd oraz charakter. Jestem rozmowny i sympatyczny ale to nic nie daje. W ostatnim czasie spotkałem się z kilkoma dziewczynami ale kilka przestało się odzywać natomiast jedna zaproponowała przyjazń ponieważ ma dość zwiążków. Ja szukam młodych dziewczyn wiek 18 + ale takie nie myślą o poważnych związkach. Kolejna sprawa gnębi mnie uczucie że chcę dziewicy , nie potrafię zaakceptować kobiety która uprawiała seks z kimś innym :( , nie potrafię tego zwalczyć, brzydzę się tym. A wiem że 90% dziewczyn już ma za sobą pierwszy raz. Pomóżcie bo już nie wiem co ze sobą zrobić , jestem załamany życiowo , w głowie mam chaos :( :(

Gość AdrianUrf
Pomóżcie bardzo proszę :(