Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekarka dentysta odmówiła przyjęcia dziecka.

Polecane posty

Gość gość
" Jak można dziecka nie przyjąć ? " Jak ma zawistną matkę, która oczekuje, ze zrobisz to jej niemal za free bo jesteś stosunkowo młoda a do gabinetu dołożyli Ci się rodzice?

Gość gość
Nawet najlepsza dentystka jeśli nie leczy dzieci nie powinna nawet po znajomości się do tego zabierać bo może zestresować dziecko a nieobiektywna w tym przypadku matka może mieć żal do lekarza. Trudno znaleźć dobrego stomatologa dziecięcego na NFZ, najczęściej trzeba iść prywatnie ale nie są to duże koszta, a paragon się przyda do zarejestrowania w loterii paragonowej. http://kobietamag.pl/jak-czesto-chodzic-do-dentysty/

Gość gość
Nawet najlepsza dentystka jeśli nie leczy dzieci nie powinna nawet po znajomości się do tego zabierać bo może zestresować dziecko a nieobiektywna w tym przypadku matka może mieć żal do lekarza. Trudno znaleźć dobrego stomatologa dziecięcego na NFZ, najczęściej trzeba iść prywatnie ale nie są to duże koszta, a paragon się przyda do zarejestrowania w loterii paragonowej. http://kobietamag.pl/jak-czesto-chodzic-do-dentysty/

Gość gość
A może po prostu bała się, do dzieci trzeba mieć odpowiednie podejście. Nam też trochę czasu zajęło znalezienie odpowiedniego stomatologa dla naszego syna. W końcu po wielu próbach trafiliśmy tutaj www.bezbolesnie.pl świetni dentyści, wspaniale sobie z nim poradzili i co najważniejsze przestał się bać leczenia zębów.

Gość sjfhai
Lekarz nie ma prawa odmówić przyjęcia nikomu. Ja korzystałam z pomocy prawie całą rodziną z usług różnych specjalistów, ostatnio z pomocy dr Iwony Gnach-Olejniczak, u której zakładałam ja oraz moja starsza córka aparat ortodontyczny i wszystko było ok.