Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupujecie żywność w dużych marketach

Polecane posty

Gość gość

jak tak to jakie produkty?

Gość gość
Ja ogólnie staram się patrzyć na skład. Chyba, że mam fanaberię by napchać się czymś niezdrowym :D Więc można powiedzieć, że niemal wszystko kupuję - o ile mi odpowiada. Ogólnie staram się unikać mięsa na wagę, jajek, w jednym markecie nie kupuję nabiału (bo wiem, że lodówki c*****o działają i już raz się naciełam), w tym samym wiem, że warzywa są kiepskie. Pieczywa w markecie też nie kupuję. Domowe rzeczy (przetwory, mięso, jajka itd) dostaję od rodziny - ale to różnie, więc i tak i tak kupować część rzeczy muszę.

Gość gość
*ale w innym już i nabiał i warzywa kupię, bo wiem, że są dobrze przechowywane. Jakoś w zimie żaden stragan mi nie stoi :P

Gość gość
kasze, makaron, cukier, mąka czasami słodycze ale wędlin już nie, dla mnie te marketowe pakowane po kawałku są nie smaczne

Gość gość
tak poza wedlina w paczkach. przeciez w markecie nie tylko kiepskie firmy sa ale normalne jak w sklepach osedlowych, z drugiej strony jak mam cos kupic w malym sklepie gdzie produkt lezy i rok bo ma date a nie ma obrotu to wole w markecie