Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

you999

facet nie do ogarniecia

Polecane posty

Hej, błagam pomóżcie mi ogarnąć Jego zachowanie... ciągle wypytuje o mnie moich znajomych co tam u mnie, czy kogos już mam, ale sam mnie nigdzie nie zaprosi, bo no i tutaj właśnie powod nieznany... jakiś tam zmysł podpowiada mi, że może się mu podobam (chodzi o jego spojrzenia itp.), ale dosłownie jedno jego zachowanie w stosunku do mnie zaprzecza drugiemu, wtf?

Gość gość
jakas tzipa zakompleksiona, po co ci on? pewnie nawet tzipy na oczy nie widzial i prezerwatywy na kutocha zalozyc nie umie, pyta sie kolegow jak do laski zagadac i oczekuje, ze wiedza lepiej co ty lubisz, a sam sie nie zapyta ciebie, a jak przychodzi co do czego to to pachy mokre i jedyne co zrobi to mruknie cos pod kichawa, pewnie przy kolezkach, bo dla niego to wstyd zagadac przy innych do kobiety i objaw meskosci jak ja niby olewa

najsmieszniejsze jest to, ze wlasnie z innymi poprzednimi dziewczynami nie mial problemu, zapraszal, potem zwiazek, seks itd, a ze mna jakies podchody no ja pier...

Gość gość
bo to pewnie one przejmowaly inicjatywe. zalosna c***a z niego, daruj go sobie, stac cie na prawdziwego faceta

dzieki:) koles po prostu bardzo mi sie podoba, ale chyba tyłek z tego bedzie

Gość gość
a podobno to kobiety sa skomplikowane....

Gość ośmiel go
takiego to trzeba za rękę i do kawiarni,a potem do wyrka bo sam sie nie zdecyduje

Gość gość
to je facet tego nie ogarniesz

Gość jurg
Drogie panie, z wami też jest koszmarnie :D

Gość gość
drogi panie, zatem zinterpretuj ta testosteronowa zagadke :D

Gość jurg
No gość jest nieśmiały, chyba nic nie poradzisz. Albo ty mu się nie podobasz :D Z tym że z wami jest koszmarnie miałem na myśli: zapraszasz, starasz się, jesteś miły... a dziewczyna żadnych znaków ci nie da (albo ślepy jestem xD)

Gość gość
dopóki nie urywamy kontaktu to znaczy ze chcemy wiecej, ale przeciez wam o tym nie powiemy, zebyscie sobie za duzo nie mysleli! :P a koles moze faktycznie nie czuje miety tylko struga pawiana z tymi pytaniami

Gość gość
To weź się go spytaj dlaczego zaczął się z tobą spotykać, czego oczekuje. To będzie głupie i niektórych mogłoby urazić, no ale cóż... może ten się otworzy jak zadasz takie nic nie znaczące, ale nawiązujące do waszych relacji pytanie.

Gość acs
20:51 serio każda tak ma że jak nie urywa kontaktu to chce wiecej?