Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestalam tesknic za mezem...

Polecane posty

Gość gość

Kiedys nie moglam wytrzymac bez niego kilku godzin, tesknilam, myslalam a teraz nie ma go juz kilka dni a ja stalam sie obojetna. Czy to chwilowe? Czy poprostu wypalilo sie cos? Mieliscie taka sytuacje?

Gość gość
Ile razem jestescie?

Gość gość
5 lat 2 poslubie.

Gość gość
Kiedys tesknilam bylam zazdrosta jak nastolatka. Maz wrecz mnie wysmiewal nigdy nie uslyszalam od niego ze teskni ze mu mnis brak. Teraz balam sie tego wyjazdu, ze bedzie mi ciezko ze bede wariowac a ja poprostu mam to gdzies ze go nie ma. Nie brakuje mi go. Dziwnie sie z tym czuje ale jest mi duzo lzej.

Gość gość
smutne. ja jestem w zwiazku malzenskim 10 lat, 13 razem i kiedy wyjechal na 3 tyg. w pierwsza prace TIRem to myslalam, ze mi serce peknie :O 2 tygodnie nie moglam sie ogarnac i nawet w pracy uciekalam do kibla by sobie poplakac, jak jakas 15letnia skonczona idiotka :D

Gość gość
Mysle ze mikosc i tesknota ida w parze. Jesli zabraknie jednego to drugie nie istnieje

Gość gość
Rozwod tuz tuz to tylko kwestia czasu :P

Gość gość
Mój wyjechał do Stanów w 2000 r.W lutym będzie 16 lat. Ja ani mężatka , ani rozwódka.Teraz to zupełnie obcy człowiek. Podobno ma tam kogoś.2-3 tygodnie da się ogarnąć.