Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snow is snow

Czy związek z barmanem może się udać?

Polecane posty

Gość snow is snow

Jak w temacie. Spodobał mi się meżczyzna, pracuje jako barman w dyskotece. Facet przebojowy, szalony, przystojny, ma bardzo dużo znajomych, jednym słowem dusza towarzystwa, 27 lat. Koleżanki mi odradzają, niby wszyscy w gastronomii prowadzą luźne życie, więc może być ciężko, aby facet był wierny. Jak to jest? są tu może dziewczyny, które mają chłopaków/ męźów z tej branży?

Gość gość
dawaj mu częste napiwki i będziecie szczęśliwi aż do zamknięcia lokalu :P

Gość gość
Ja pracuję w gastronomii i to zależy od barmana, są tacy, co lubią korzystać z okazji, a są też tacy co szukają dziewczyny przez internet, bo nie dają się podrywać dziewczynom z baru, klubu. Moi znajomi kucharze mają dziewczyny, żony, a kelnerki traktują jak koleżanki z pracy, oczywiście czasem lecą świńskie żarty, albo podteksty, ale to tylko dla śmiechu.

Gość gość
Podsumowując, są wierni faceci w tej branży.

Gość snow is snow
Dzięki za odzew. W sumie to chcę go dopiero poderwać :) ciekawe czy się uda, skoro nie dają się poderwać w barze. W sumie to namierzyłam go na fb (stąd wiem, że jest wolny), no ale chyba lepiej face to face :) wydaje mi się, że wpadłam mu w oko, no ale to może być moja nadinterpretacja. Na samym wstępie nasłuchałam się 'rad" koleżanek i się trochę wystraszyłam :) no ale mi też się wydaje, że wszystko zależy od człowieka i jego wartości