Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafie zerwać z dziewczyną.

Polecane posty

Gość gość

próbowałem, raz nawet jej napisałem że to koniec ale ona zaczęła pisac że żałuje że mnie poznała, ze niepotrzebnie zaufała, że jestem zerem i że zmarnowała na mnie swój. Zaczyna się takie gadanie jakbym się nią zabawił. Podobała mi się ale po roku przestało mi na niej zależeć. Najgorsze jest to że byłem jej pierwszym facetem, mam z tego powodu wyrzuty sumienia bo nie wiedziałem że tak wyjdzie. Jakoś nagle przestało im zależeć. przestałęm mieć ochote spotykać sie, rozmawiać, nie podnieca mnie. Lubie ją, miło mi się z nia spedzało czas ale nie jesteśmy dziećmi. Jak z nią zerwać żeby ona znowu mi tak nie mówiła, oskarżała o wszystko. Nie może być tak że jaj oglądam się za innymi jak jestem z nią. Mam z tego powodu ogromne wyrzuty sumienia bo ona jest dla mnie bardzo dobra a ja nie umiem się odwdzięczyć.

Gość gość
powiedz ze zakochales sie w kims innym bo w koncu uczuc nie wybieramy czyli to nie do konca twoja wina i baedz bardzo kulturalny i spokojny nawet jesli ona bedzie plakać krzyczec wyzywac i blagac i zastanow sie czy na pewno chcesz to zrobic bo jak byles jej pierwszym i ja zostawisz to sie z razi tak mocno ze zdecydowanie nie bedziesz miał u niej odwrotu

Gość gość
Napisać? Ty chyba z patologii chłopie pochodzisz? Spotkaj się z nią i jej to powiedz.

Gość gość
Nowa dupa jest na horyzonice. Czy Toja laska sie spasla ze przestal Cie podniecac.

Gość gość
oglądam się bez przerwy za innymi a z moją mógłbym się co najwyżej przyjaźnić.

Gość gość
Trochę to dziwne dla mnie. Jak można z dnia na dzień przestań kochać? Coś się zmieniło w związku, że przestało Ci na niej zależeć? Chyba tak naprawde nigdy Ci na niej nie zależało.

Gość gość
pewnie ją miał za kukłe do wykorzystania a ona biedna zakochana autor to generalnie buc wnioskując po jego wpisach