Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stręczycielstwo wśród kobiet

Polecane posty

Gość gość

Słyszałem ostatnio, że w tych czasach zajmują się tym nawet kobiety. Jedna koleżanka namawia drugą na intymne zbliżenie z kolegą i bierze za to od niego kasę. Wystarczy wyszukiwać odpowiednio naiwne dziewczyny i proceder kwitnie. Oczywiście jest to karalne, ale taka wykorzystana dziewczyna często wstydzi się przyznać, co się wydarzyło i nie zgłasza tego na policję. Nawet, jeśli zbliżenie miało miejsce wbrew jej woli. Więc uważajcie dziewczyny, kiedy jakaś niby dobra koleżanka namawia Was na spędzenie romantycznego wieczoru z tym czy owym, bo może się okazać, że po prostu bierze za to od gościa pieniądze. Ofiarami padają najczęściej dziewczyny niedoświadczone w stosunkach damsko-męskich, którym taka stręczycielka obiecuje pomoc w znalezieniu chłopaka na randkę.

Gość gość
To okropne... dziewczyny powinny to zgłaszac, a te ktore to robią ponieść kare!

Gość gość
wiadomo , baby na kasę sa nawet bardziej pazerne od facetow

Gość gość
stręczyć 1. «ułatwiać nierząd lub nakłaniać kogoś do nierządu» 2. daw. «polecać, rekomendować» To jest właśnie to znaczenie. Namawiasz koleżankę, od gościa bierzesz kasę za możliwość dowolnego rodzaju seksu z nią. Tyle, że tu nie zarabia koleżanka tylko stręczycielka, ale na jedno wychodzi. Dla wykorzystanej ofiary to jeszcze gorzej, bo nawet nie jest świadoma, w co się wpakowała.

Gość gość
Albo dziewczyna dowiaduje się po fakcie, że to była ustawka za pieniądze, albo nie dowiaduje się wcale. Dlatego właśnie takie rzeczy powinno się nagłaśniać, żeby młode dziewczyny były ostrożne. Jak dotąd szerzyło się pogląd, że na prostytucji korzystają tylko mężczyźni i tylko na propozycje z ich strony trzeba uważać, a okazuje się, że kobiety wcale nie są lepsze. Nawet gorsze, bo kryją swoje działania zarobkowe pod płaszczykiem przyjaźni czy koleżeństwa.

Gość gość
Co mam ci napisać, jedni ciężko pracują a inni pracują ciałem. Tak było, jest i będzie.

Gość gość
Nic nie mam do zarabiania ciałem osoby, która jest świadoma tego co robi i robi to dobrowolnie. Jednak gdy wykorzystuje się niewinną dziewczynę, która nie tylko na tym nie zarabia, ale nawet nie ma pojęcia, że ją wrobiono, to jest to nadzwyczaj podłe i powinno być surowo karane. Chyba nie ma osoby, która uważałaby inaczej.

Gość gość
i poslij tu człowieku córke na studia... :/

Gość gość
Nie wszystkiemu na swiecie możemy zapobiec, ale dobrze jest ostrzegać dziewczyny przed tym, co sie może zdarzyć.

Gość gość
Można iść za to siedzieć nawet do 5 lat.

Gość gość
Niektóre kobiety to potwory :o

Gość gość
:o

Gość gość
kobiety same się puszczają nie trzeba je namawiać. nawet Playboy przestał z nagimi fotkami bo wystarczy wejść na facebook by sobie popatrzeć jak to kobiety się obnażają :(