Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piwosz_93

Św Pszemysław znalazłem dla ciebie dobrą ofetre pracy w Niemczech

Polecane posty

Gość gość
To jest za ciężka praca dla niego:D

Gość gość
prawik to okazja

Gość gość
Sam by wziął taką robote piwoszu

Ja też bym chyba robił jak za 1600 euro:D Ale nie chce mi sie zimą poniewierać sie po Niemczech skoro mam se prace tutaj:D🖐️

Potem może z pomocnika śmieciarza na samodzielnego śmieciarza awansować jak będzie sie starał w pracy hehe:D🖐️

Gość gość
Prawik widzę niezainteresowany wyjazdem do pracy za granice:D

Gość Mario Candarelli
praca dobrze płatna powinna być dla Polaka w Polsce i widzę, tak czuję, że PiS nad tym 'projektem' rozmyśla i kombinuje , jest to do zrobienia w Polsce , gdzie padł całkowicie przemysł we wszystkich gałęziach naszej gospodarki rozkradzionej i rozgrabionej ale popatrzcie , teraz aby ruszyć do PRZODU to co zostało zniszczone jest bardzo ciężko i trudno , Niemcy wiedzieli o tym, że gdy zostaną zniszczone stocznie w Niemczech to odbudowanie tych stoczni będzie kosztował ogromny majątek, więc woleli i dopłacili do upadających stoczni ogromne pieniądze aby te stocznie uratować i uratowali , w Polsce POsrańce żałowali pieniędzy na ratowanie przemysłu , więc zlikwidowali cały przemysł a teraz aby to wszystko podnieść i odbudować , chyba nie damy rady odbudować , chociaż !

Gość gość
A u nas śmieciarze ledwie po 1300zł zarobiają a w Niemczech 7000tyś.Co za kraj:(

Gość gość
slyszalem ze kierowcy smiwciarek 3 tysie na reke maja

Gość gość
Żadna praca nie hańbi. Ktoś musi przecież wywozić śmieci, tym bardziej że Niemcy ostatnio się bardzo zaludniły. I chyba często właśnie Polacy taką robotę biorą, bo dobrze płatna.

Gość gość
Bedziecie sie smiac ale w uk kokosy zarobili polacy na...... oproznianiu szamb ,bo nikt nie chcial tego robic i placili dobry hajs praedziwa historia

Właśnie Pszemek nierobie j****y. Praca śmieciarza to jedyna deska ratunku dla ciebie w kraju jak i za granicą:D🖐️

Czemu nie, powiedział byś ze jesteś śmieciarzem w Niemczech i zarabiasz 7 tyś zł miesięcznie:D

Gość gość
Prawik ty tego problemu nigdy nie będziesz miał

Gość gość
jepane pedały

Gość gość
Śmieciarze xd:D

Gość gość
piwosz rosjepał ci ktoś kiedyś kufel na ryju?

Gość gość
ty koooorfo piertolona?

Gość Mario Candarelli
mam pewien pomysł na odbudowanie polskiego przemysłu o którym nawet polskim ekonomistom z najwyższej półki typu Belka albo Balcerowicz nie śni się i wiem, popatrzą na mój projekt i powiedzą facet , jesteś popierdzielony dokładnie ! - ale chyba rząd PiS aby ratować Nas Polaków i polską gospodarkę nie będzie miał innego wyjścia , prawdopodobnie rząd Beaty nie wie, jak to powiedzieć Polakom i jak to wytłumaczyć Kowalskiemu albo pani Nowak , że jest możliwe wyjście z zapaści i sami możemy odbudować Polskę i naszą gospodarkę za 5 - 10 lat i jest potrzebny plan gospodarczy polegający na tym , że : i tak pracujemy za grosze dla biznesu niemieckiego, włoskiego, francuskiego, angielskiego i amerykańskiego itd. robimy dla Nich produkcję pracując za grosze a sprzedają naszą produkcję i nawet nie płacą podatków w Polsce , więc My Polacy znając się na tej produkcji dla krajów złodziejskich możemy sami wytwarzać te dobra zarabiając chociaż połowę tych pieniędzy , czyli chcę być dobrze zrozumiały , podam na przykładzie : w Bielsko-Biała od wielu lat działa firma GE , czyli General Elektronic i na licencji firmy AEG niemieckiej firmy produkują ogromne SZAFY dla energetyki , które są sprzedawane do wszystkich zakątków świata powiedzmy za 10 tys. Euro za taką SZAFĘ Średniego Napięcia , gdyby taką SZAFĘ Średniego Napięcia wykonał Niemiec w Niemczech to ta SZAFA będzie kosztować 50 tys. Euro a ta SZAFA z Polski kosztuje PIĘĆ RAZY MNIEJ , i tu moja sugestia , jest w Polsce wielu fachowców w różnych branżach i dziedzinach , jest w Polsce ogromna ilość starych budynków po fabrykach i zakładach , stare kotłownie , blaszane zabudowy do modernizacji , możemy w Polsce produkować WSZYSTKO o połowę taniej , o ćwierć taniej niż Niemcy , wszystko można odbudować , gdy będą zamówienia ale to wszystko zaczyna się i kończy na politykach i czy pozwolą , czy urzędnicy zezwolą na START , czy znajdą się pieniądze na START dla Polaków ?

Gość gość
o k****a jade

Gość gość
pewnie nie :(

Wystarczy ze byś z miesiąc wytrzymał w tej robocie to już masz 7200zł po aktualnym kursie kaleko:D🖐️