Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem zarozumiała

Polecane posty

Gość gość

Starannie dobieram sobie znajomych, by było to osoby, z którymi naprawdę mnie coś łączy, jestem otwarta, ale nie mam potrzeby wchodzić w bliższe relacje z każdą osobą, która do mnie podbija...Czy to czyni mnie osobą zarozumiałą?

Gość gość szarik
nie tlumacz sie,jestes zerem i wszystko co tutaj napisalas to gowno! i nie szczuj na mnie innowiercow!

Gość gość
Ty się dobrze czujesz?

Gość gość
jeśli nikt nie jest godzień księzniczki to jesteś... jeśli dajesz szansę na to by się wzajemnie poznać a nie oceniasz po okładce, to nie ;)

Gość gośćszarik
sik!

Gość gość
Wcale nie, dobrze robisz. A szarikiem sie nie przejmuj, za dużo spermy sie nałykała i mózg jej wyżarło.

Gość gość  szarik
daj mi kupe do zjedzenia zj***e etatowy, jestem smakoszem kupy! sik!

Gość gość
Zycie jest za krotkie, by isc przez nie z byle kim. Dobrze robisz. Ja tez starannie dobieram ludzi, z ktorymi chce miec cokolwiek wspolnego.

Gość gość
Nie jestem żadną księżniczką. Należę do osób serdecznych i otwartych na innych, chociaż trzymam też pewien dystans. Wynika to chyba z mojej nieco samotniczej natury. Wolę mieć mniejsze grono osób, z którymi łączą mnie głębsze relacje niż pełno powierzchownych znajomości. Sama decyduję z kim się zaprzyjaźniam. Pech w tym, że dużo osób się mną interesuje i chce się ze mną poznać bliżej (zarówno faceci, jak i babki). Nie za bardzo wiem z czego to wynika, jakoś przecież się nie staram, w każdym razie wzbudza to pewną moją nieufność i stosuję pewną selekcję. Dla pewnych osób to zarozumiałość. Nie rozumiem...